Lifestyle

Mijn zomer must-haves van dit jaar!

De zomer is nog maar net begonnen en de zomervakantie staat voor de deur. Op vakantie of thuisblijven? Met deze zomer must-haves kom jij dit seizoen wel door!

Inhoudsopgave

Sneakers, loafers of espadrilles?

Welke schoenen kies jij met mooi weer? Ik merk dat als ik aan het werk ben als leerkracht ik graag ga voor goede en stevige sneakers. Hier kan ik het langst op lopen en staan en als e voor de klas staat is dat erg belangrijk. 

Naast sneakers draag ik ook graag loafers en espadrilles. Loafers kunnen zowel zakelijk als casuel gedragen worden. Met espadrilles wordt je outfit helemaal zomers!

Badkleding, zonnebrillen en slippers

Wat natuurlijk niet kan ontbreken in dit lijstje zijn badkleding, zonnebrillen en slippers. Van alle drie is een goedzittend en mooi paar onmisbaar. 

Ik kies zelf bij badkleding altijd iets waar ik me het meest prettig in voel. Dat is voor mij het belangrijkste. Voor veel vrouwen is het dragen van badkleding toch altijd weer een moment waar je de eerste keer overheen moet, tenminste dit is voor mijn vriendinnen en mij zeker zo. En dan is het juist heel fijn als je dit kan doen in zwemkleding waar je je zelfverzekerd in voelt. 

De juiste slippers vinden kan ook een uitdaging zijn. Ga je voor een simpele teenslipper of kies je voor een slipper met een hakje en wat bredere banden? 

zomer must-haves

Festival op de planning!

De zomer is natuurlijk bij uitstek de beste tijd voor een festival (of twee, of drie…!). Schoenen maken de outfit, zo ook bij een festival outfit. Cowboy laarzen zijn op dit moment helemaal hip and happening. Ze zijn comfortabel, beschermen je tegen andermans onhandigheid en zijn gewoonweg heel erg leuk!

Cowboy laars Manfield - zomer must-haves

Ga voor kleur

In je kledingkast, je interieur of in de tuin. Zeker als je niet op vakantie gaat is het leuk om in je tuin veel gekleurde bloemen te hebben zodat je je misschien toch een beetje in een zomers vakantieland waant. 

Ook doet een kleurrijke outfit het goed in de zomer. In de winter ben wellicht geneigd om sneller voor donkere kleuren als zwart of grijs te gaan. De zomer is uitermate geschikt om kleur toe te voegen aan jouw kledingkast. 

Hydrating face mist

Een echte lifesaver als je het mij vraagt! Zo’n flesje gaat altijd mee in mijn tas. Heerlijk als je oververhit door de stad aan het wandelen bent of na een dagje werken. 

Spelletjes zijn altijd goed

En kunnen altijd. Thuis in de tuin, als het slecht weer is of mee in de auto of het vliegtuig en op vakantie. Daarnaast kan je spelletjes spelen met je kinderen maar is het ook erg leuk om een heuse game night met je partner of vriend(inn)en te organiseren. 

Mijn zoon heeft er niet altijd zin in als we voorstellen om een spelletje te spelen, maar als we eenmaal bezig zijn neemt zijn competitieve zelf het over en gaan we er vol voor! We spelen graag pesten, regenwormen of een bordspel. Met mijn man speel ik graag qwixx, skipbo of de da vinci code.

blur board game business challenge

Wat zijn voor jou absolute zomer must-haves?

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: