Persoonlijk

Mijn geluksmomentjes van de maand juni

Geluksmomentjes, ze overkomen je. Ineens is het daar en vult mijn hart zich met geluk en liefde. Een warm gevoel. Soms voor heel eventjes en soms voor langer.

 

Inhoudsopgave

Getuige op de bruiloft van mijn zusje Anne en zwager Mark

Op 23 juni was het eindelijk zover, mijn zusje en zwager’s trouwdag! Wat heb ik naar deze dag uitgekeken! Het was een prachtige dag, perfect weer en een herinnering om nooit meer te vergeten.

En wat nog misschien wel het meest bijzonder was, is dat ik getuige mocht zijn. Misschien sommige een formaliteit, maar ik vond het iets heel speciaals

 

Beste maand ever voor LOvely Charlotte

Juni was de beste maand ever voor Lovely Charlotte! De bezoekers kwamen en kwamen maar en daar word ik heel gelukkig van. Ik steek ontzettend veel tijd en moeite in mijn blogs en videos en dan is het heel fijn om te zien dat ze goed gelezen worden. Dat voelt voor mij echt als een blijk van waardering.

In het bijzonder is de blog ‘Je kind op de mond kussen, Hell no!’ goed gelezen. Dit artikel is echt viraal gegaan!

 

Tour du Youp

Op tweede pinksterdag fietste ik 40 kilometer tijdens de Tour du Youp. Zoals jullie misschien wel weten is het zoontje van een van mijn beste vriendinnen ernstig ziek. Om geld in te zamelen voor het goede doel dat zich inzet tegen deze zieke was er de Tour du Youp georganiseerd. Met de tour was op het dat moment € 22.500,00 opgehaald 👍🏻 😃

 

Buiten boksen

Omdat het zo’n mooi weer is kan ik eindelijk weer buiten boksen! Gewoon in onze eigen tuin. Heerlijk om tijdens een zwaar rondje de wind in je gezicht te voelen. Zelf met het hele warme weer hebben we buiten gestaan en was het prima!

 

De perfecte kleur bij de kapper

De week voor de bruiloft ging ik naar de kapper. Er moest hoognodig geverfd en geknipt worden. Eerder ging ik naar Salon B, maar deze zijn inmiddels verhuisd naar Alkmaar. Ik besloot naar Randy, The Cutting Crew te gaan. Ifan en Dafydd gaan hier ook altijd naartoe en zij zien er altijd goed uit.

Ze hebben m’n haar echt in de perfecte kleur geverfd! Ik ben zo blij dat ik naar deze kapper ben gegaan. Vanaf nu mijn standaard adres!

 

Wat waren jouw geluksmomentjes van de afgelopen maand?

 

 

 


 

You may also like

1 Comment

 • Vlijtig Liesje

  Bij mij was dat de diplomauitreiking van mijn jongste dochter!
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Huis kopen? Neem je financiële situatie onder de loep.My Profile

  11 juli 2017 at 10:41 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: