Persoonlijk

Mijn geluksmomenten van de maand mei

Geluksmomenten, ze overkomen je. Ineens is het daar en vult mijn hart zich met geluk en liefde. Een warm gevoel. Soms voor heel eventjes en soms voor langer.

 

Geluksmomenten #1 Genieten in onze tuin

Het is de laatste paar dagen stralend mooi weer. Waar wij in ons oude huis binnen zaten te zweten met 35+ graden, zitten we nu te genieten in onze tuin. We hebben een groot zwembad voor Ifan aangeschaft. Eerder hadden we altijd zo’n kleine badje, maar ik beloofde Ifan dat als in een tuin hadden we een groot zwembad zouden kopen. Belofte maakt schuld, dus kocht ik bij Kruidvat een zwembad van 2,5 bij 1,5 meter. Waar we allemaal samen in passen.

Gisteren hebben we het zwembad opgezet. Na een uurtje wachten tot dat ‘ie vol was heeft hij de hele middag plezier gehad van het zwembad. Ik zat lekker op de loungebank en genoot intens van mijn uitzicht. Wat is het toch heerlijk om hem zo te zien genieten en rond te zien rennen in onze tuin. Hier hebben we echt op zitten te wachten!

 

Geluksmomenten #2 Youp is thuis

Ik heb er al vaker over geschreven en als je me volgt weet je dat een van mijn beste vriendinnen haar zoontje ernstig ziek is. Youp is 5 maanden en heeft denk ik zo’n 4 maanden hiervan in het ziekenhuis gelezen.

Toen ik vorige week het bericht kreeg dat ze met z’n vieren lekker thuis waren én dat het goed gaat met Youp was dit voor mij echt een van mijn geluksmomenten. Ik was oprecht zo ontzettend blij voor ze dat ze nu even kunnen genieten van elkaar.

 

Geluksmoment #3 Dagje Avonturenpark Hellendoorn

Op Bevrijdingsdag vertrokken we al vroeg naar Hellendoorn. Met z’n drietjes gingen we een dagje genieten in Avonturenpark Hellendoorn. In de eerste instantie vind Ifan alles nog een beetje eng en spannend, maar na een tijdje kwam hij los en zijn we zelfs 3 keer in de water achtbaan met de boomstammen geweest!

 

Geluksmomenten #4 Vertellen over mijn werk

Als mensen me vragen wat voor werk ik doen, begin ik eerst met dat ik leerkracht in het basisonderwijs ben. Daarna vertel ik dat ik een eigen bedrijf heb en dat ik blogger ben. Veel mensen zijn geïnteresseerd in hoe het nou precies werkt en hoe ik mijn geld verdien.

Daarnaast vertel ik altijd dat dit voor mij echt een gouden combinatie is van werk en privé. Het is zo goed te combineren met Ifan en het huishouden etc. As we speak is Ifan op zijn tablet aan het spelen en zit ik naast hem dit artikel te typen. Normaal gesproken werk ik onder schooltijd. Ik breng Ifan altijd naar school en kan hem ook altijd ophalen. Als er iets is ben ik beschikbaar en hoef ik niet halsoverkop van mijn werk weg te rijden om hem op te halen.

 

Geluksmomenten #5 drie jaar getrouwd

Op 24 mei 2014 zijn Dafydd en ik getrouwd. Het was een fantastische dag met al onze vrienden en familie, heel bijzonder! Hieronder kan je de teaser van deze dag zien ♥

 

 

24 mei 2017 waren wij dus 3 jaar getrouwd. We hebben eerst samen gegeten bij Thrill Grill. Daarna haalden we een ijsje bij chocolaterie Pierre en sloten we af met een wijnproeverij “The Italian Job” bij Viqh. Een heerlijk avond met z’n tweeën.

 

Mijn geluksmomenten van de maand mei

Mijn geluksmomenten van de maand mei

Mijn geluksmomenten van de maand mei

Mijn geluksmomenten van de maand mei

 

Wat waren jouw geluksmomenten in mei?

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: