Interieur, Persoonlijk

Mijn favoriete quotes!

De tweede opdracht van de #30DaysBlogChallengeNL gaat over quotes, mijn favorieten. Ik ben gek op mooie woorden zoals “Lovely” en mooie zinnen. En dan nog het liefste in prachtige fonts en met mooie afbeeldingen.

Always see the glass half full - Favoriete Quotes

Deze quote is me op het lijf geschreven. Ik ben (probeer) altijd het positieve van iets in te zien en over het algemeen lukt me dit aardig! Moet wel zeggen dat na het 487e huis wat voor onze neus weggekaapt werd, de moed me wel even in de schoenen zakten en de positiviteit ver te zoeken was. Maar dat kwam gelukkig allemaal goed 🙂

Er zijn zoveel dingen in het leven waar je boos, verdrietig of onzeker van kan worden. Maar wat schiet je er mee op? Helemaal niks, het wordt er eigenlijk alleen maar slechter van als je gefocust ben op negativiteit. Daarom blijf ik altijd positief!

Do what you love - Favoriete Quotes

Ik ben ervan overtuigd dat dit zo is! Ik heb best een uitgesproken persoonlijkheid en dat is niet altijd even makkelijk. Nu ik ouder begin te worden, word ik er minder onzeker van. Ik ben wie ik ben, en daar doe je het maar mee. Staat het je niet aan, your loss! Juist deze uitgesproken karaktereigenschappen maken je tot de persoon die je bent en dat is nou net waar mensen voor vallen!

I Hope You Step On A Lego - Favoriete Quotes

 

Life is not a fairytale - Favoriete Quotes

 

 

 

Daarnaast houd ik ook wel van een tikje sarcasme in quotes 😉 Iedereen weet hoe onwijs kak het is om op zo’n verdomd klein blokje te gaan staan! En ook zijn we wel eens dronken en hebben stomme dingen gedaan, tenminste ik wel!

True relationship - Favoriete Quotes

Zo blij dat jij en ik dat wij - Favoriete Quotes

 

Quotes over de liefde doen het natuurlijk altijd goed (kots!) Nee, maar alle gekheid op een stokje, van die zoetsappige quotes zijn niks voor mij. Iets met een diepere betekenis of iets met korte pakkende zinnen past wel in mijn straatje.

I can and I will - Favoriete Quotes

Carpe that fucking diem - Favoriete Quotes

Inspirerende teksten zijn altijd fijn. De eerste vind ik erg mooi!

Jaren geleden, toen ik nog MBO deed, heeft mijn stagebegeleider ooit tegen me gezegd dat ik de PABO maar niet moest gaan doen. Dat zou ik echt niet kunnen. Onder het mom van “Ik bescherm je tegen een misstap”.

Voor mij is het MBO altijd een vooropleiding geweest voor de PABO. Ik wilde ontzettend graag leerkracht worden. En als iemand dan tegen je zegt dat je dat echt niet kan, is dat best even lastig (zeker als je 18 bent en nogal onzeker…) Uiteindelijk ben ik wel naar de PABO gegaan en heb ik mijn LiO (leerkracht in opleiding; eind) stage met een 9 afgesloten. So who’s laughing now, asshole!

Kaart Carpe That Fucking Diem is van Koetjes & Kaartjes

I love you with all my boobs - Favoriete Quotes

En nog even een leuke om mee af te sluiten!

 

Wat zijn jou favoriete quotes?

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

11 Comments

 • Kimberly

  Ben ook bezig aan die 30dayblogchallengeNL bezig op mijn blog. Ik vond die quotes zelf niet zo heel makkelijk, omdat ik daar nogal een moeilijke in ben. Ik wil echt de allerbeste zoeken, maar er zijn er zo veel goede..! Jij hebt er hier heel erg leuke bij elkaar gezocht! Ik ben benieuwd naar het volgende onderwerp in jouw challenge !!
  Kimberly onlangs geplaatst…Ergernissen tijdens het kamperenMy Profile

  3 augustus 2016 at 08:38 Reply
 • Esmeralda

  Leuke quotes heb je uitgezocht. En lekker voor die asshole dat jij de PABO zo perfect hebt afgerond!
  Esmeralda onlangs geplaatst…Mijn favoriete quotesMy Profile

  3 augustus 2016 at 10:01 Reply
 • Armande

  Welke stagebegeleider zegt zulke stomme dingen zeg! Daar zou ik ook witheet van worden, zo van, “oh moet jij eens opletten dan!”
  Leuke quotes, vooral de sarcastische over die schoen. 😀
  Armande onlangs geplaatst…Wat zit er in onze duitse kelder?My Profile

  3 augustus 2016 at 14:19 Reply
 • Marguerita

  Leuke quotes! En idd lekker je eigen pad kiezen. Je hebt trouwens een award gewonnen 😉 http://marstyle.nl/2016/08/04/thank-you-thank-you-ik-kreeg-de-liebster-award/
  Marguerita onlangs geplaatst…Thank you, thank you: ik kreeg de Liebster Award!My Profile

  4 augustus 2016 at 09:39 Reply
 • Heidi

  Super leuke Quotes zijn het meid.

  5 augustus 2016 at 21:52 Reply
 • Zack Difronzo

  Nou goed, voor mijn gevoel moet ik hier dus eigenlijk nog twintig extra favoriete quotes bij plaatsen, maar ik heb geleerd dat blogposts beter maar niet oneindig kunnen zijn. Dus ik hoop dat je wat hebt aan deze kleine selectie, en als je er toch nog meer wilt zien dan kan je altijd even langs mijn Pinterest Board gaan. En oja, als iemand die biljoen dollar toevallig ergens heeft liggen ? Een paar honderdduizend doe ik het ook mee hoor!

  1 september 2016 at 02:17 Reply
 • De leukste cadeaus onder de 25 euro! | Lovely Charlotte

  […] ben gek op quotes, niet van die cherry standaard quotes, maar lekker kort en krachtig. Normaal gesproken niet zo van […]

  9 januari 2018 at 10:51 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: