Beauty

Mijn favoriete make-up producten van 2015

Ik ben blij dat ik een vrouw ben, ongegeneerd je wallen wegwerken na een slapeloze nacht. Wapper wimpers en rode lippen tijdens het uitgaan. Ik ben gek op make-up! 

Ik ben zo’n persoon die nooit zonder make-up de deur uitgaat. Meestal maak ik me helemaal op maar een beetje blusher en mascara kan soms ook wel genoeg zijn als ik alleen even snel een boodschapje moet doen. Het gaat er mij niet om wat andere van me vinden maar ik voel mezelf niet zo op m’n gemak als ik helemaal geen make-up op heb.

Voor de verzorging van mijn gezicht gebruik ik de producten van Clinque. Ik kreeg een keertje zo’n drie stappen tester kit mee en sindsdien ben ik verslaafd! Het heeft precies het juiste type verzorging voor mijn gezicht (type 2 voor de kenners ;))

Ik reinig mijn gezicht altijd met de Clarifying Lotion. Dit is een lotion en scrub in één. Daarna gebruik ik de Dramatically Different Moisturizing gel. Dit is om je gezicht te hydrateren. Voor mijn ogen gebruik ik All About Eyes. Dit is een serum wat werkt tegen wallen. Daarna gebruik ik voor de rest van mijn gezicht Moisture Surge. Dit is een dagcrème die het vochtbalans in je huid op pijl houd. ’s Avonds gebruik ik ook de Clarifying Lotion en de Dramatically Different Moisturizing gel, en daarna de Super Rescue Antioxidant Night Moisturizer.

Om de dag gebruik ik ook nog de 7 Day Scrub. Deze was net op dus die kan ik niet laten zien 🙁

Ik begin mijn make-up altijd met de Smoothing Water Make-up Base van Sensai. Deze basis zorgt ervoor dat je huid gehydrateerd blijft onder de make-up en dat je make-up langer en mooier blijft zitten. Hierna breng ik foundation aan. Ik gebruik de Fluid Finish van Sensai. Ik breng hem dun aan om het “geplamuurde” effect te voorkomen. Mocht ik nou erg donkere kringen onder mijn ogen hebben of andere rode vlekjes, gebruik ik nog even een concealer. Ik ben heel blij met de Touche Éclat van Yves Saint Laurent. Het is een handige pennetje wat al een kwastje heeft, dus je hoeft er dan niet nog een aparte kwast voor te gebruiken.
Dan weer wat kleur op m’n gezicht! Ik gebruik een rozige blusher van H&M. Ik vind het een mooie kleur en hij blijft goed zitten. Daarna poeder ik mijn gezicht af met een transparante poeder van Be Creative. De kwasten die ik gebruik heb ik gekocht bij Douglas.

Meestal gebruik ik wat lichte oogschaduw in mijn binnenste ooghoeken, dit zorgt voor een wakkere en frisse look. In mijn buitenste ooghoeken en op m’n arcadeboog gebruik ik een donkere kleur. Vaak gebruik ik een eyeliner stift of kohlpotlood om eyeliner aan te brengen. De stift is van H&M. Voor een dikkere, intensere eyeliner gebruik ik de Master Kajal van Maybelline. Voor een dunne lijn gebruik ik Le Crayon Khôl Noir van Lancome. Als laatste gebruik ik mascara van Clinique, de High Impact Mascara, of The Rocket Volum’ Express Mascara van Maybelline. Laatstgenoemde vind ik lastig te verwijderen maar geeft wel het beste effect. Ik wissel het een beetje af.
Ik heb nu net m’n wenkbrauwen laten harsen en verven dus hier hoef ik niet zoveel aan te doen. Maar anders kleur ik ze een beetje bij/in met wat poeder van So Susan of met de Brow Satin van Maybelline.

Zoals je ziet gebruik ik duurdere en minder duren producten. Voor de basis van mijn make-up heb ik wel gekozen voor een duurder product. Dit heb ik bij de schoonheidsspecialiste gekocht en zij heeft mij hierin dan ook geadviseerd. Ik moet er wel bij zeggen dat als je kiest voor een duurder product dat dit echt langer mee gaat. Het is een uitgave die je doet, maar je hebt er ook lang plezier van 🙂

Iedereen moet de producten gebruiken die je zelf prettig vind. Aan schoonheid hangt geen prijskaartje, het zit van binnen!

Welke producten gebruiken jullie graag? Laat het me weten in een reactie! Als je een vraag hebt kan dit natuurlijk ook 🙂

Liefs, Charlotte ♥

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: