Blog, Lovely Blogs

Mijn favoriete blogs

Als blogger lees ik natuurlijk heel wat andere blogs. Een aantal lees ik (bijna) dagelijks, maar er zijn er ook veel die ik af en toe lees. Hieronder een lijstje van mijn favoriete blogs!

Inhoudsopgave

Elise Joanne

Elisejoanne.nl is een persoonlijke beautyblog. Sinds kort schrijft zij ook over haar zwangerschap en nu over haar leven als jonge moeder. 

Eerlijk en oprecht zijn de woorden die ik het beste vind passen bij haar artikelen. Uitgebreide reviews en onwijs leuke filmpjes, zeker een aanrader om even op haar YouTube kanaal te kijken!

 

La Viesagista

Ook weer een beautyblog! Fantastische foto’s en heerlijk uitgebreide reviews. Naast de beauty artikelen vind je hier ook een heleboel persoonlijke en mama artikelen terug. Sanne schrijft op helder en duidelijk.

Vol haar zeker ook op snapchat, hilarisch! 

 

Kelly Caresse

Een echte mamablog! Heerlijk om te lezen hoe zij haar leven indeelt met twee meisjes. Je vind hier van eerlijke, kwetsbare artikelen tot de heerlijkste (én makkelijke) recepten! Kijk voor leuke vlogs ook even op haar YouTube kanaal!

 

2WMN

Vertegenwoordigd in zo’n beetje elke categorie hebben de dames Martine en Willemijn een fantastische online omgeving gecreëerd! Heerlijk om op rond te snuffelen 🙂 De meiden maken ook nog eens leuke video’s!

Naast geschreven artikelen ben ik ook gek op de vlogs van Mascha van Vloggloss! Meestal kijk ik er in één keer een heel aantal. En ja, ik zat ook met tranen in m’n ogen toen ze ten huwelijk werd gevraagd 😉

 

 Wat zijn jou favoriete blogs?

Liefs, Charlotte ♥

Meer zien van mij? Volg me dan op: Facebook * Instagram * Twitter * Bloglovin’ * YouTube * Pinterest

You may also like

8 Comments

 • Mariska

  Vloggloss is leuk maar Beautygloss vind ik echt afgetakeld. Zonde. Een aantal van deze blogs volg ik ook met veel plezier!
  Mariska onlangs geplaatst…Gerard Cosmetics French Toast lipstick | reviewMy Profile

  6 april 2016 at 09:32 Reply
 • Melissa

  Mascha volg ik ook al een tijdje, Maar vind het inderdaad minder worden dan het geweest is.

  Zelf vind ik Onnedi en Croco jill ook leuk om vlogs te zien.
  Melissa onlangs geplaatst…Korte blogpauze..My Profile

  6 april 2016 at 21:48 Reply
  • Charlotte | Lovely Charlotte

   Ik vind haar vlogs vooral erg leuk. Ze heeft ook aangegeven dat ze meer met YouTube wil doen omdat ze dat echt heel leuk vind 🙂 Ik ben heel eerlijk niet zo bekend met Beautygloss 😮

   7 april 2016 at 09:44 Reply
 • Tamara TS

  Poeh, er zijn er meerdere die ik graag lees, dat is nog lastig om een keuze te maken.
  De blogs die ik graag lees hebben allemaal voldoende variatie, delen ook wel eens iets persoonlijks, richten zich vaak rechtstreeks tot de lezer en stellen de lezer vragen waardoor hij/zij betrokken raakt en hebben een sterke eigen mening.
  Bij reviews vind ik het belangrijk dat er een eerlijke beoordeling is. En sommigen hebben ook geweldige filmpjes die me vrolijk maken.
  Mijn lijstje favo bloggers zijn:
  1. Miss Sentinelli
  2.Beauty Unboxing
  3.Happy Thingz
  4.Marstyle
  5.My little Happiness
  6.Zwartraafje
  7.Biebmiepje
  8.Kwante in Wonderland
  9.Zon en Maan
  10.My Simply Special
  11.Northflix
  (Niet per se in deze volgorde)
  Ik volg er nog veel meer die ik eigenlijk allemaal erg leuk vind, vaak ook beginnende bloggers of bloggers die nog niet zo veel volgers hebben, maar daardoor nog lekker origineel zijn. Dus wie ik vergeten ben, ik lees jullie blogs ook graag hoor!

  7 april 2016 at 03:45 Reply
  • Tamara TS

   Nog helemaal vergeten, maar Twinkelbella lees ik ook elke dag met veel plezier. Die sla ik bijna nooit over. 🙂

   7 april 2016 at 03:54 Reply
   • Charlotte | Lovely Charlotte

    Ja, ik lees haar blog inderdaad ook graag! En het zijn er eigenlijk teveel om op te noemen, ik hem mijn echte favoriete eruit gepikt 🙂

    7 april 2016 at 09:43 Reply
 • Heidi

  Wat leuk is het

  8 april 2016 at 22:13 Reply
 • Sas

  Wat een leuke blogs, ik kende er zeker wel een paar. Mijn favorieten? Pfhoe, moeilijk ik heb er heel wat!
  Sas onlangs geplaatst…Geluksmomentjes van de afgelopen wekenMy Profile

  9 april 2016 at 08:32 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: