Blog, Persoonlijk

Mijn 5 favoriete blogs van dit moment!

Ik volg veel blogs en vlogs. Ik vind het leuk om artikelen van anderen te lezen en ben gek op het kijken van filmpjes. Ik heb niet iedere dag tijd om veel te lezen, maar ik probeer een aantal keer per week mijn favoriete blogs zeker wel te bezoeken.

Inhoudsopgave

Mijn 5 favorieten blogs van dit moment

Vera Camilla

Ik ben vooral erg fan van de filmpjes die ze maakt. Ze zien er altijd gelikt uit en zijn fijn om naar te kijken. Ik kijk nu sinds een half jaar regelmatig haar filmpjes. Waarom heb ik haar niet eerder ontdekt?

Blog Vera Camilla
YouTube Vera Camilla

 

Breg Blogt

“Boergondische belevenissen met een korreltje zout en een flinke scheut diksap”

Bregje volg ik al een hele tijd op Instagram. Ze is moeder van een zoontje en schrijf geregeld over haar vriend “de roodharige hunk”! Bregje schrijft de grappigste en mooiste verhalen voornamelijk over het moederschap.

Blog Breg Blogt

 

Vloggloss

Hier weer eentje in de YouTube categorie. Macha van Vloggloss heeft maakt dagelijks vlogs van haar leven. Dit doet ze naast haar blog en YouTube kanaal van Beautygloss.

Erg leuk om een kijkje te krijgen in iemand leven. Ze is recentelijk verhuisd dus past helemaal in mijn straatje!

YouTube kanaal Vloggloss

 

2WMN

Martine en Willemijn houden samen een super leuke blog bij genaamd: 2WMN. Een blog voor vrouwen over alle aspecten van het leven.

Naast het bloggen maken deze dames ook nog wekelijks een vlog van hun week.

Blog 2WMN
YouTube kanaal 2WMN

 

Fantesstiq

Tess schrijft de meest scherpe en “on point” columns die je maar kan vinden. Haar gevoel voor humor vind ik heerlijk, af en toe op het randje, maar ik hou daar wel van 😉

Daarnaast maakt ze de leukste Instagram foto’s!

Blog Fantesstiq

 

Wat zijn jouw favoriete blogs? En kende je mijn favoriete blogs al?

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

2 Comments

  • Demi

    Een paar blogs uit je lijstje ken ik al, maar een paar ook niet, ga ik zeker ’s checken! 🙂

    17 augustus 2016 at 11:01 Reply
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    %d bloggers liken dit: