Persoonlijk

Mijn 3 beste en slechte eigenschappen…

Ik vind het altijd ontzettend lastig om mijn beste en slechtste eigenschappen te benoemen als iemand er naar vraagt. Het is niet zo dat ik over geen kwaliteiten beschik, maar vind het lastig om dit “from the top of my head” op te noemen. Ik heb dan ook de hulp van manlief ingeroepen om me hierbij te helpen!

Laten we vooral positief beginnen 😉

Mijn drie beste eigenschappen

Eerlijkheid

Ik ben goud eerlijk. Daarnaast helpt het er ook wel aan mee dat ik echt, maar dan ook echt niet, kan liegen. Ik heb er een ontzettende hekel aan. Als je iets hebt wat je tegen me wilt zeggen, zeg het dan gewoon en ga er geen leugentje om eigen bestwil o.i.d. van maken.

Zorgzaam

Ik ben een persoon dat veel geeft en niet veel hoeft terug te krijgen. Hoewel ik me soms ontzettend in mensen kan vergissen en hier misbruiken van maken, blijf ik het wel doen. Door een aantal van deze fouten in het verleden te hebben gemaakt, ben ik wel wat veranderd. Ik ben minder snel geneigd om, als ik iemand nét ken, meteen voor ze door het vuur te gaan. Maar ik denk dat deze verandering alleen maar positief is. Het zorgt voor mijzelf in ieder geval voor een hoop minder gedoe en verdriet.

Optimistisch/positief

Je schiet er geen drol mee op om bij de pakken neer te gaan zitten!

Ik zie in alles wel het positieve en ben altijd optimistisch (uitzonderingen daar gelaten 😉 ) Ik heb voldoende dingen, in het verleden, moeten doorstaan om te weten dat niets of niemand dit aan mij zal veranderen. Je schiet er ook geen drol mee op om bij de pakken neer te gaan zitten!

 

Mijn drie slechtste eigenschappen

Goed gelovig/naïef

Ik geloof in de goedheid van de mens en dit heeft me af en toe duur komen te staan. Zinnen als: “Nee, dat zal toch niet echt gebeuren?!” of  “Het zal vast niet zo bedoelt zijn.” komen vaak bij mij vandaan. Gelukkig is Dafydd erg realistisch en laat me inzien als ik weer eens lekker naïef bezig ben!

Impulsief

Vroeger was het nog erger, maar ik moet toegeven dat ik best wel eens impulsieve aankopen doe. Waar ik dan vervolgens niks mee doe.

Ik vind dat impulsief niet perse altijd een slechte eigenschap hoeft te zijn. Hoe leuk is het om spontaan ineens ergens wat te gaan eten of drinken of een dagje ergens naartoe te gaan?!

Hier komt mijn realistische Dafydd weer om de hoek kijken. Hij houdt me met twee benen op de grond!

Geen geduld

Soms heb ik engelengeduld maar soms… Meestal is dit na een lange dag en kan ik bij het minste of geringste op tilt springen. Daarnaast ben ik ook niet zo goed in het wachten op pakketjes of antwoorden van iemand anders. Same Day Delivery Service is made for me haha 😛

Wat zijn jouw goede en slechte eigenschappen, herken je je in dingen van mij?

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

1 Comment

  • Opposites Attract | De verschillen tussen Dafydd en mij | Lovely Charlotte

    […] maar nog steeds kan ik iets doen of kopen waar ik later spijt van heb. Gelukkig pakt mijn impulsiviteit niet altijd verkeerd uit […]

    4 juni 2018 at 20:00 Reply
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    %d bloggers liken dit: