Tags

Merry Christmas | De Kerstmis Tag!

Een leuke tag, compleet gewijd aan Kerstmis. Ik kijk ieder jaar weer uit naar de maand december. Ifan’s verjaardag, Sinterklaas, mijn verjaardag, mijn vader’s verjaardag en natuurlijk Kerstmis. Overal mooie versiering en lampjes, ik kan er geen genoeg van krijgen!


Wat is je favoriete kerstliedje?

Heel cliché, maar ik vind het heerlijk om “Driving home for Christmas” en “It’s beginning to look a lot like Christmas” te luisteren. Maar zijn alle kerst liedjes eigenlijk niet cliché 😉

 

Wat is je favoriete kerstfilm?

Ik vind de Polar Express een heel mooie film. en mijn ultieme guilty pleasures blijven The sound of music en Miracle on 34th street.

 

Wat staat er bovenaan op jouw kerstverlanglijstje?

Met Kerstmis doen wij geen cadeautjes, dat doen we met Sinterklaas.Dat heb ik ook altijd zo met mijn ouders gedaan en doen we nu ook met Ifan. Behalve als we met kerst in Wales bij mijn schoonouders zijn.

Maar vooruit, als ik dan toch een lijstje zou moeten samenstellen zou bovenaan nieuwe schoenen staan. De La Botte Gardiane Enkellaarsjes in de kleur Olive suede. Ik vind ze zó mooi, maar ze zijn ook wel aardig prijzig… nog even sparen dus!

 

 

Wat is je favoriete make-up look voor de kerst?

Uitpakken! Op “normale” dagen gebruik ik buiten de basis, vaak alleen wat mascara en soms wat eyeliner. Met Kerstmis vind ik het dan wel leuk om helemaal los te gaan met oogschaduw en glitters inclusief een mooie lipstick natuurlijk!

 

Wat draag je het liefst tijdens kerst?

Vaak bestaat mijn kerstoutfit uit een mooi jurkje of rokje met top. Meestal ga ik toch voor zwart of een combinatie hiervan. Zwart oogt chique en kan je daarna ook nog dragen. Met wat sparkly accessoires maakt je de outfit helemaal Kerstmis klaar!

 

Speel je liever buiten in de sneeuw, of geniet je binnen van een kop warme chocolademelk?

Ik ben gek op sneeuw – zolang ik nergens met de auto heen hoef! – maar ook op warme chocolademelk. Mag het een combinatie van die twee zijn? Met een kop chocomel buiten in de sneeuw!

 

 

Hoe ziet jouw ideale kerst eruit?

Me omringen met de mensen van wie ik houd. Of dit nu in Nederland of in Wales is, dat maakt niet uit. Als ik maar met mijn gezin en familie ben

 

Wat ga jij doen met kerst dit jaar?

Eerste kerstdag zijn we lekker met z’n drietjes thuis. Ifan liep de afgelopen weken op zijn tandvlees en is toe aan rust. Dus hopelijk uitslapen, lekker samen ontbijten, spelen, filmpje kijken en ’s avonds weer lekker eten!

Tweede kerstdag gaan we naar mijn ouders in Brabant. Mijn zusje en haar vriend komen dan ook en zijn we gezellig allemaal samen. Mijn moeder kan heerlijk koken dus ’s avonds wordt er weer een feestmaal geserveerd!

 


Heb je een echte kerstboom of een neppe?

We hadden een neppe, welgeteld één keer gebruikt, en sinds een paar jaar toch wel ieder jaar een echte. De voorgaande jaren was dit altijd een kleintje omdat we in ons oude huis geen plek hadden.

Dit jaar hebben we voor het eerst een “grote” kerstboom. Niet tot aan het plafond, maar wel groter dan Ifan 😆

 

Wat voor kleur ballen zitten er in de boom?

Wit, goud en rood met wat koperen accenten. Door het huis heen heb ik koperen accessoires staan, zodat alles toch één geheel is en goed bij elkaar past.

 

Wat is je favoriete kerstsnack?

Candy Canes! Dit jaar niet in de boom, maar eerder wel altijd. Het staat niet alleen leuk, maar het is ook nog lekker!

 

Fijne Kerstmis!

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

1 Comment

  • Tag | De "My Lovely Pictures" Tag! | Lovely Charlotte

    […] Merry Christmas | De Kerstmis Tag! […]

    24 februari 2017 at 07:05 Reply
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    %d bloggers liken dit: