Me Time

Me Time | DVD Scream Queens

Ben jij gek op films als Mean Girls, Sydney White of  Legally Blonde maar houd je ook wel van een beetje spanning? Dan is de serie Scream Queens een must watch!

 

Het Kappa Kappa Tau dispuut op Wallace University staat volledig op z’n kop: een mysterieuze moordenaar met zoete wraakplannen sluipt rond. Terwijl de moordenaar in het diepste geheim op onverwachte momenten toeslaat, dwingt tegelijkertijd decaan Munsch (Jamie Lee Curtis) de fashonista president van het dispuut Chanel Oberlin (Emma Roberts) om dit jaar iedereen die zich bij het dispuut wil aansluiten te accepteren. De spanning stijgt wanneer het duidelijk wordt dat iedereen de moordenaar kan zijn… of het volgende slachtoffer!

 

Ik ben gek op dit soort series. Het heeft de mooiste kleding, mean girls, spanning maar zeker ook comedy.

 

Me Time | DVD Scream Queens

 

Met Ariande Grande, Emma Roberts en Lea Michele in de hoofdrollen is het een top serie die je zó wegkijkt! Heerlijk voor als je een middagje of avondje vrij hebt. Pas wel op, je blijft kijken!

 

Me Time | DVD Scream Queens

 

Waarom loopt er een bloedlustige seriemoordenaar rond? Op wie heeft hij het gemund? Wie is de moordenaar? En wat zijn de motieven voor deze gruwelijke daden?

Allemaal vragen die door je hoofd schieten tijdens het kijken van Scream Queens. De serie heeft de prefecte combinatie van spanning en comedy.

 

Me Time | DVD Scream Queens

 

Ik vind Scream Queens vermakelijk om naar te kijken. Niet té eng, maar zeker wel spannend. En met name hilarisch! Hoe Chanel haar minions benoemt tot Chanel #2, #3, #4 en #5, hoe ze haar “maid” behandeld en hoe haar relatie met Chad “The” Radwell verloopt.

De serie word uitgezonden op Fox Nederland. Elke dinsdag avond om 21:00 uur zie je een aflevering van het tweede seizoen van Scream Queens.

 

Kende jij de serie Scream Queens al?

 

Voor meer Me-Time klik je hier!

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: