Creatief, Gastblogs

Review | MC2 project, top of flop?

Mijn gastblogger heeft voor Lovely Charlotte het MC2 project gereviewd, samen met haar twee dochters. Wat vonden ze ervan, top of flop?

Review | MC2 project, top of flop?

Eerste indruk

Enthousiast worden de meiden van de doos van het MC2 Project, vol spannende spullen. Ze hebben heel veel zin om het uit te proberen en vooral een eigengemaakte lippenstift te hebben. De kleurtjes op de doos nodigen ontzettend uit om dit meteen te gaan doen!

Werkwijze

Als we de doos open maken, duiken ze meteen op het kleuren palet. Ze weten meteen welke kleur ze willen uitproberen. Ik moet iedereen even afremmen, want we moeten goed de gebruiksaanwijzing lezen. We hebben nog speciale ovenschaaltjes nodig en kokosolie (wat ik toevallig in huis heb 😅) voordat we aan de slag kunnen.
Als ouder moet je echt meehelpen met het MC2 project. De kleuren die de meiden hebben uitgekozen moeten in het schaaltje en dan in de oven. In de oven smelten de kleuren en moeten vervolgens in het malletje gegoten worden. Ik vond dat gedeelte nogal een klusje. Ik heb een schaaltje gebruikt want ik heb geen beker die voor in de oven gebruikt kon worden, hoewel dit wel handiger was geweest! Eenmaal uit de oven, moeten de vloeibaar geworden kleurtjes in de smalle malletjes gegoten worden. Oké, hoe ga ik dat doen?! Gelukkig had ik nog een trechter in huis! We hebben 2 buisjes vol gemaakt en hebben het daarna in de koelkast gezet om te laten stollen.
De ene lippenstift was goed afgekoeld en hard geworden, maar de andere op de een of andere manier niet.
De meiden waren niet erg enthousiast over het eindresultaat. De kleuren vielen tegen en het was best nog lastig om de lipstick netjes in de houder te stoppen.
Review | MC2 project, top of flop?

Conclusie

De doos nodigt uit, het lijkt super leuk om je eigen make-up te gebruiken. Er is echter wel veel hulp van een volwassenen bij nodig. Hierdoor is het voor de meiden meer meekijken dan zelf doen.
Het MC2 Project is te koop bij o.a. bol.com voor € 24,99

Heb jij het MC2 Project al eens uitgeprobeerd?

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: