Blog, Me Time, Persoonlijk, Travel

Mamabloggerweekend | Workshops, Lachen en Foute nummers!

Toen ik vrijdagmiddag vertrok richting Landal Hoog Vaals voor het mamabloggerweekend had ik zo mijn twijfels. Een heel weekend lang met 7 andere vrouwen, zou dat wel goed gaan?

 

Normaal heb ik nergens last van als ik weg van huis ben. Ik mis mijn man en kind niet en vind het heerlijk om even gewoon Charlotte te zijn. Nu was het anders, ik nam afscheid en voelde de tranen opkomen. Ik vermande mezelf en stapte om 15:30 uur in de auto. Eerst richting Bodegraven om Marguerita op te halen en dan door naar Zuid Limburg.

 

Lovely Pictures #19 | Tom-Du, Zon & BloggerWeekend

Mamabloggersweekend | Workshops, Lachen en Foute nummers!

 

Rond 20:15 uur kwamen we (eindelijk!!) aan bij ons huisje op het prachtige Landal park Hoog Vaals. Merel en Saskia waren al gearriveerd en hielpen ons met het uitladen van de auto. Marguerita is koningin van de PR en had een hoop super toffe goodies voor ons geregeld! De andere 4 dames arriveerden rond 23:00 uur bij onze luxe 12-persoonsbungalow.

Samen hebben we de eerste goodies uitgepakt. Twee Zoomer Zupp pups van Spin Master. Daar zal Ifan vast heel blij van worden 🙂 Hij heeft al vaker gevraagd of ‘ie een puppy mag hebben, dit vind ik een goede compromis!

 

Mamabloggersweekend | Workshops, Lachen en Foute nummers!

 

We hebben nog een heel fijne avond gehad en vooral heel veel gelachen. En nog een fotomomentje met Lieve Syl! Ik kon weer opgelucht adem halen want dit weekend zou wel goed komen 😉 Rond 01:30 besloten we naar bed te gaan. Ik deelde een kamer met Fleur. Op ons kussen lag nog een leuke verrassing! Een knuffeltje van Keptin en een scheermesje van Wilkinson.

 

Mamabloggersweekend | Workshops, Lachen en Foute nummers!

 

Helaas was ik wel weer vroeg wakker die zaterdagochtend. Gelukkig werd dit helemaal goed gemaakt door een leuke vent die ons een ontbijtje kwam brengen. Wat een verwennerij!

 

Mamabloggersweekend | Workshops, Lachen en Foute nummers!

 

Voor de rest van de dag hadden we allemaal een workshop voorbereid. Zo vertelde ik iets over fotografie, Instagram en Bullet Journaling. Linda over het zoekmachine optimaliseren van je blogs en Lisette (die van Lieve Syl) over het omgaan met (negatieve) media aandacht. De jurist in ons midden, Miriam, vertelde ons meer over onze rechten en plichten als bloggers, Marguerita deelde een aantal do en don’t over het samenwerken met PR-Bureaus. Merel gaf ons tips over hoe we het beste met Canva en Shutterstock kunnen werken. Fleur had een aantal leuke en interessante stellingen bedacht die we tijdens de lunch en diner hebben besproken. Iedereen had iets boeiends en interessants te vertellen, ik heb veel van de andere geleerd!

 

Mamabloggersweekend | Workshops, Lachen en Foute nummers!

 

Voor de lunch aten we zelfgemaakte springrolls van Yakso. Niet helemaal mijn smaak, maar wel lekker om eens te proberen.

 

Mamabloggersweekend | Workshops, Lachen en Foute nummers!

 

’s Avonds besloten we lekker met z’n alle pizza te gaan eten bij het restaurant op het Landal park. Heerlijk gegeten en we werden ook nog eens geholpen door een heerlijke man 😉

 

Mamabloggersweekend | Workshops, Lachen en Foute nummers!

 

Eenmaal terug in het huisje hebben we gekletst, wijn gedronken, foute muziek geluisterd en uiteindelijk maar over gegaan op het bier omdat de wijn op was 😆 We maakten het veelte laat en ging pas om 03:30 uur naar bed 😮

De volgende ochtend was ik (natuurlijk!) ook weer vroeg wakker. Na een snel broodje en een douche, heb ik nog een rondje gewandeld met Lisette. Ik kende Lisette voor het weekend nog niet, maar we hadden meteen een ontzettend goede klik en denken over veel dingen hetzelfde.

Als klapper op de vuurpijl kregen we nog een huishoudelijk apparaat van Karcher mee naar huis. Hierover komt nog een video op mijn YouTube kanaal.

 

Mamabloggersweekend | Workshops, Lachen en Foute nummers!

Mamabloggersweekend | Workshops, Lachen en Foute nummers!

Mamabloggersweekend | Workshops, Lachen en Foute nummers!

Mamabloggersweekend | Workshops, Lachen en Foute nummers!

 

Inpakken en wegwezen, op naar de Gulpener Bier brouwerij. Hier kregen we een heerlijke lunch aangeboden en daarna nog een kleine rondleiding. Als verrassing kocht ik nog een aantal biertje voor Dafydd en eentje voor mijn vader.

Op de terugweg ben ik even langs mijn ouders gereden, een fijne stop tijdens de drie uur durende reis. Na een klein uurtje ben ik verder gereden richting Haarlem. Ik was rond 18:00 uur thuis. Precies op het moment dat ik thuis kwam zette Dafydd het eten op tafel. Kon het niet beter treffen!

 

Gelukkig waren mijn twijfels van het begin helemaal niet nodig en heb ik enorm genoten van dit heerlijke mamabloggerweekend weg. Ik wil ik alle dames, Linda, Fleur, Lisette, Marguerita, Saskia, Merel en Miriam bedanken voor de gezelligheid, het luisterende oor en jullie lieve woorden. Stuk voor stuk zijn jullie schatten! Dankjewel ♥♥♥

Daarnaast wil ik Landal Greenparks, VVV Limburg, Yakso, Terrasana bio organic, Linden Barbosa, Miss Publicity, Keptin JR en RVG Media bedanken voor dit fantastische weekend en ontzettend leuke goodies!

 

Nog een kleine indruk van ons fantastische weekend!

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

9 Comments

 • Bij Landal op mamabloggerweekend #lolinlimburg ⋆ Marstyle

  […] Charlotte […]

  6 april 2017 at 09:16 Reply
 • Marguerita

  Net het filmpje met mijn dochters gekeken, superleuk om zo terug te zien! De meiden vond hem leuk, vooral het muziekje 🙂
  Marguerita onlangs geplaatst…Bij Landal op mamabloggerweekend #lolinlimburgMy Profile

  6 april 2017 at 12:47 Reply
 • Armande

  Wat een supergezellig idee! Met leuke goodies ook nog, super.
  Armande onlangs geplaatst…Kantoor vroeger – toen een 9 tot 5 mentaliteit nog geen vies woord wasMy Profile

  6 april 2017 at 21:27 Reply
 • Win op LC #4 | Een Wilkinson Hydro Silk Bikini! | Lovely Charlotte

  […] heb dit scheermesje gekregen tijdens ons Mamabloggerweekend. Sindsdien heb ik de Wilkinson Hydro Silk Bikini al een aantal keer geprobeerd en ik ben er erg […]

  28 april 2017 at 14:37 Reply
 • Win 2x een beauty pakketje van de film Girls Trip! | Lovely Charlotte

  […] thuis bij de kinderen en wij los. Heb ik eigenlijk ook nog nooit echt gedaan. Behalve dan ons mamabloggers weekend, maar dat was toch iets beschaafder […]

  16 september 2017 at 20:01 Reply
 • Center Parcs het Heijderbos, de ideale plek voor ons bloggersweekend! | Lovely Charlotte

  […] L E E S   O O K :  Mamabloggers go Hoog Vaals […]

  11 april 2018 at 20:00 Reply
 • Met de kids naar Zuid-Limburg | 4 leuke tips! | Lovely Charlotte

  […] Verde is een van de populairste bezienswaardigheden in Zuid-Limburg. Het is namelijk een attractiepark en dierenpark in één. Dit familiepark […]

  9 september 2018 at 20:01 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: