Creatief

Mamablog Swap|Kerstpakket voor een mamablogger!

Mamablog Swap

Ieder jaar krijgt mijn man per post de uitnodiging om zijn kerstpakket op te gaan halen. Ik vind het altijd zo leuk om zo’n doos te kunnen uitpakken! Het zijn vaak wat etenswaren en wat simpele hebbedingen.

Als blogger ontvang je natuurlijk geen kerstpakket wat ik stiekem best wel jammer vind! Toen ik de oproep zag, op de mama & blogger facebook groep, twijfelde ik natuurlijk ook geen moment en deed ik mee aan de Mamablog Swap!

Ik maakte zelf een pakketje voor Monique van Moonoloog Het filmpje wat zij heeft gemaakt van het uitpakken vind je op haar blog, super leuk!

Vrijdag 13 december werd er eerst aangebeld door de pakketbezorger om het pakketje van Lucardi af te leveren. Je kan trouwens nog tot 31 december meedoen aan de winactie voor de prachtige armband die ik mag weggeven!

Daarna werd er nogmaals aangebeld, het was de Mamablog Swap! Samen met Ifan hebben we het pakket uitgepakt. Er zaten namelijk ook een aantal cadeautjes voor hem bij!

Wat zat het allemaal mooi ingepakt en aan elk cadeautje zat een kaartje met een lief berichtje!

De eerste foto is wat wazig, maar je kan aan z’n gezicht aflezen dat ‘ie het super leuk vond! Speciaal voor Ifan zat er in de swap een zelfgemaakt shirt met sterren, een boekje van Jip en Janneke en een kinderbakset.

Mamablog Swap

Bovenstaande foto laat zien wat we allemaal hebben gekregen!

Wat zijn we ontzettend verwend door Janske van Sweet Dreams. Lieve Janske, onzettend bedankt namens ons allebei!

En stiekem is dit kerstpakket véél leuker dan die van mijn man 😉

You may also like

1 Comment

  • Winnen, alles acties op een rijtje! - Lovely Charlotte ♥

    […] middags kwam er maar liefst weer een extra artikel online. Een tijdje geleden deed ik mee met de mamablogger swap. Ik kreeg een super leuk pakket […]

    28 december 2015 at 06:31 Reply
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    %d bloggers liken dit: