Interieur, Persoonlijk, Video & Vlog

Maandag Video | Van alles wat!

Nieuwe week (tenminste voor mij begint de nieuwe week op maandag, Dafydd is het daar niet mee eens. Hij vind dat de nieuwe week begint op zondag, gekke vent 😉 ) dus weer tijd voor een nieuwe video met deze keer van alles wat!

Van alles wat…

In deze maandag video vertel ik je over ons nieuwe huis, ik heb al een aantal dingen gekocht dus een kleine interieur shoplog en praat je bij over wat wij on de vakantie gaan doen en hoe het nu gaat met ons allemaal 🙂

Wil je als eerste mijn nieuwe video’s zien? Abonneer je dan op mijn YouTube kanaal!

Klik hier als je de video niet kan bekijken.

 

Vanaf afgelopen week was Lovely Charlotte weer helemaal back! Ik ben nu 7 dagen in de week aan het bloggen. Ik heb dit nog niet eerder gedaan, ben benieuwd hoe dit me gaat bevallen en wat jij ervan vind! Ik heb het nu ook hardop gezegd (geschreven!) dus moet ik het ook wel gaan doen 😉

Mijn blogschema is als volgt:

Maandag: Video
Dinsdag: Lovely Pictures
Woensdag: Me-Time artikel
Donderdag: Beauty of Fashion artikel
Vrijdag: Mama artikel
Zaterdag: Plan of interieur artikel
Zondag: Sunday Roundup (een overzicht van alle artikelen die afgelopen week online zijn gekomen).

Pin me niet vast op de categorieën, maar ik probeer dit schema wel aan te houden. Deze maand zal het wat anders worden omdat ik meedoe met de #30DaysBlogChallengeNL. Check de link om te zien over welke onderwerpen je deze maand artikelen kan verwachten op Lovely Charlotte!

Alle artikelen komen ’s ochtend om 07:00 uur online. Mocht ik nou echt in een goede flow zitten, dan kan het zomaar zijn dat er nog een tweede artikel om 12:00 uur online komt.

 

Welke categorie spreek jou het meeste aan?

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

1 Comment

  • Sunday roundup |Argan olie en blog challenge! | Lovely Charlotte

    […] is videodag! Deze keer nam ik een van alles en wat video op. Ik kletste jullie bij over ons nieuwe huis, hoe het is om bij mijn ouders te wonen en wat we in […]

    7 augustus 2016 at 07:04 Reply
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    %d bloggers liken dit: