(Kids) Fashion, Video & Vlog

Maandag video | Shoplog Amsterdam!

Vorige week zaterdag was een mom day out! Ik ging samen met een vriendin naar Amsterdam om lekker te shoppen en bij te kletsen. We lieten de kinderen lekker thuis bij de mannen 😉

Voor mijn verjaardag in december kreeg ik een aantal cadeaubonnen van o.a. Rituals en ICI Paris. Deze heb ik lekker kunnen besteden 🙂 Ik was op zoek naar de ideale concealer en verwende mezelf lekker met wat spulletjes van Rituals! Ik kocht alvast een zomer item voor mezelf bij H&M en voor Ifan een spijkerbroek en drinkbeker.

Ik merk dat het wel handig is om een aantal drinkbekers en broodtrommels in huis te hebben, of je moet zin hebben om ’s ochtends af te wassen 😉 Daarnaast verslijt hij kleding bij het leven nu Ifan op school zit, poeh!

Maar goed, terug naar Amsterdam! We hebben echt een heerlijk ontspannen dagje gehad. Lekker geshopt, gekletst en onwijs gelachen. Soms is het zo fijn om een dagje zonder kind(eren) en man te zijn 😮 Even geen mama of vrouw van, maar gewoon Charlotte!

Bekijk de video in HD bij het tandwiel voor de beste kwaliteit.

Klik hier als je de video niet kan bekijken.

Ga jij graag naar Amsterdam?

Meer zien van mij? Volg me dan op: Facebook * Instagram * Twitter * Bloglovin’ * YouTube * Pinterest

LIEFS, CHARLOTTE  ♥

 

 

You may also like

1 Comment

 • Heidi

  Wat leuke inkopen heb je gedaan meid.
  Ik zelf zou dat ook nooit zo rap kopen.
  Maar als het cadeaubonnen zijn dan wel.

  29 februari 2016 at 20:11 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: