Tags, Video & Vlog

Maandag video | Get to know me better tag!

Maandag video - Get to know me better tag

Het is weer maandag, het begin van een nieuwe week. Dit betekent een nieuwe video op Lovely Charlotte! Lekker wegkijken tijdens het ontbijt of de lunch 🙂 Fijne week allemaal!

Vandaag geef ik antwoorden op de vragen uit de “Get to know me better” Tag. De video is wat aan de lange kant geworden, zo’n 23 minuten 😮 dus ik kan me helemaal voorstellen als je geen tijd hebt om hem helemaal te bekijken 😉

Ik vond het leuk om vragen te beantwoorden in de vorm van een filmpje, dit is zeker iets wat ik in de toekomst vaker wil gaan doen. Hebben jullie nog aanvragen of suggesties voor de maandag video? Laat het me even weten in de reacties! Ik wens jullie een fijne week!

Meer zien van mij? Volg me dan op: Facebook * Instagram * Twitter * Bloglovin’ * YouTube

LIEFS, CHARLOTTE  ♥

You may also like

1 Comment

  • Blogtips #2 Waar haal je inspiratie vandaan? | Lovely Charlotte

    […] Maandag video | Get to know me better tag! […]

    15 januari 2016 at 06:31 Reply
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    %d bloggers liken dit: