Blog, Video & Vlog, Winactie

Maandag video | Dankjewel ♥

Dankjewel lieve lezer! Dankjewel dat je vandaag op LC komt kijken, dankjewel dat je de moeite neemt om me te bezoeken en een artikel te lezen. Dankjewel dat je misschien wel een reactie achterlaat. Dankjewel!

Ik ben jullie dankbaar. Zonder jullie had Lovely Charlotte nooit bestaan. En zonder jullie had ik nooit aanstaande vrijdag 1 april mijn 1-jarig jubileum kunnen vieren!

In deze maandag video wil ik jullie persoonlijk bedanken. Of je me nou al vanaf het begin volgt, of dat je vandaag voor het eerst komt kijken, maakt niet uit. Je ben er en dat is het belangrijkste! 

Bekijk de video in HD bij het tandwieltje voor de beste beeldkwaliteit.

Klik hier als je de video niet kan bekijken.

Aanstaande vrijdag om 07:00 uur komt de LC 1 jaar winactie online. In dit artikel vind je alle informatie die je nodig hebt 🙂 ’s Middags om 12:00 uur kan je het “normale” artikel van de vrijdag vinden, de blogtips. Deze keer geef ik je tips over hoe je meer reacties krijgt. 

Heb je nog een brandende vraag, opmerking of wil je héél graag ergens een video over zien of een artikel over lezen? Laat het me dan weten via de reacties, stuur me een mailtje of vul even het contactformulier in op de contactpagina!

Nogmaals dankjewel ♥

Meer zien van mij? Volg me dan op: Facebook * Instagram * Twitter * Bloglovin’ * YouTube * Pinterest

HEEL VEEL LIEFS, CHARLOTTE  ♥

You may also like

3 Comments

 • Lara

  Gefeliciteerd met het 1 jarig bestaan!

  28 maart 2016 at 07:21 Reply
 • Nadia

  Gefeliciteerd, Charlotte, met je 1e blog-verjaardag!

  28 maart 2016 at 12:36 Reply
 • Heidi

  Een dikke proficiat met je 1jaar bloggen.
  ik kijk al vast uit naar de winactie.

  29 maart 2016 at 15:25 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: