Video & Vlog

Maandag Video | Populairste YouTube Videos!

Vandaag even geen nieuwe video. We zijn bij de ouders van Dafydd in Wales en het was me even ontschoten om nóg een video te maken, dus vandaar een roundup van mijn beste videos. Om je toch iets te kijken te geven 😉

Populairste YouTube Videos!

De video waarin ik samen met Ifan champignonsoep maken staat met stip op nummer 1! Volgens mij is koken naar een video in plaats van een recept erg populair.

Alle credits voor dit recept gaan naar mijn moeder, van haar heb ik het geleerd (van wie anders 😉 )

 

Op nummer twee staat de unboxing van de StyleTone Box die ik in maart ontving. Ik heb twee maal een box mogen ontvangen en was iedere keer ontzettend tevreden! De box kost € 12,50 per maand en je ontvangt altijd 5 full size producten. Daarnaast past de box (meestal) door de brievenbus en hoef je er dus niet voor thuis te blijven. Er ligt een leuke verrassing op je te wachten als je van je werk/school thuis komt! En wat ik het aller fijnst vond is dat je de box ook eenmalig kan bestellen en niet meteen aan een abonnement van 3 maanden vast zit. Neem even een kijkje op de website van StyleTone Box als je geïnteresseerd bent!

 

En op nummer 3 de unboxing van de StyleTone Box van mei!

 

Als vierde in de lijst komt de video van mijn lipdub die is opgenomen tijdens mijn vrijgezellenfeest. Wat hebben we ontzettend veel lol gehad! Kleine notitie, dit was na een wijnproeverij. We hadden ons dus aardig wat moed ingedronken 😉

De video werd tijdens het feest van de bruiloft afgespeeld. Dit was overigens ook de eerste keer dat ik hem heb gezien :O Ik moet zeggen dat we allemaal goed uit de verf zijn gekomen. Of misschien lag het wel aan de kwaliteiten van de videograaf…

 

Een hele tijd geleden kreeg ik een Knit’s Cool voor een review. Ik kreeg toen ook nog een extra exemplaar voor een winactie. Omdat ik het in het begin best ingewikkeld vond, besloot ik de review in video vorm te doen. Ik denk dat het daardoor een stuk duidelijk word. Deze video is als vijfde geëindigd in het lijstje met populairste YouTube videos.

 

Welke video vind jij leuk om naar te kijken? Is het een van de populairste YouTube Videos? Wat zou je graag nog willen zien?

En vergeet je vooral niet te abonneren op mijn YouTube kanaal 🙂

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

1 Comment

  • Sunday Roundup | Beauty, favoriete blogs en video's! | Lovely Charlotte

    […] maandag kwam er geen nieuwe video online. Ik deelde een artikel met mijn populairste YouTube video’s. Omdat we nu in Wales zijn heb ik geen tijd om een nieuwe video op te […]

    21 augustus 2016 at 07:06 Reply
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    %d bloggers liken dit: