Weekvlogs

Lovely Vlogs #7 | Ik ben ook de luizenmoeder!

Zoals ik al eerder aangaf in de Lovely Pictures, heb ik ervoor gekozen om de ene week een Lovely Vlogs te doen en de andere week een Lovely Pictures. En vandaag dus de eerste twee-weken Lovely Vlogs! Ik ging naar de kapper, Dafydd was op zakenreis, Ifan had wederom luizen en werd ik dus de luizenmoeder en hingen we in het weekend een speciale kunstwerk aan de muur. Kijk je mee?

 

Ik zou het super tof vinden al je je zou abonneren op mijn YouTube kanaal

 

Klink op deze link als je de video niet kan bekijken.
 

Week 3 – 15 t/m 21 januari

Op maandag heb ik m’n bokstraining overgeslagen. De eerste training na de kerstvakantie heb ik, denk ik, m’n vinger gekneusd en daar had ik veel last van. Het leek me verstandiger om de vinger wat meer rust te geven.

Dinsdagochtend bracht Dafydd Ifan naar school en had ik een afspraak bij de kapper. ’s Middags was het weer tijd voor de zwemles. Zo fijn om te zien dat Ifan het nog steeds zo leuk vind!

Woensdag was een dag zoals elke andere. Ifan naar school en Dafydd en ik werken. Uit school kwam er een vriendje spelen en daarna deden we nog wat boodschappen. Daarna aten Ifan en ik samen omdat Dafydd aan het hardlopen was en legde ik Ifan op tijd in bed.

Op donderdag sprak ik af met Lisette in Leiderdorp voor een ontbijtje. Het stormde onwijs hard toen ik in de auto zat, maar ik ben veilig heen en weer gereden. ’s Avonds verdween ik in een zwart gat…

Vrijdagavond bakte ik koekjes terwijl Dafydd en Ifan naar rugby waren.

De rest van het weekend heb ik niks meer gefilmd.

 

Week 4 – 22 t/m 28 januari

Dafydd en ik brachten Ifan samen naar school op maandag. Daarna dropte ik Dafydd op het station omdat hij wederom op zakenreis ging. Dit keer ging hij eerst naar Finland en daarna door naar Duitsland. ’s Avonds had ik een bokstraining met mijn personal trainer Floris. Nadat ik Ifan had gedoucht (want wéér luizen dus ik luizenmoeder 😉 ), in bed had gelegd en zelf had gedoucht, kookte ik voor mijzelf en kon mijn avond beginnen.

Dinsdag was de persdag van PR4kids. We kregen een kijkje in de nieuwe lente/zomer collectie van de merken die zij vertegenwoordigen. Ifan ging niet naar zwemles omdat hij een plekje krentenbaard had. Gelukkig had hij er geen last van, maar zwemmen mocht niet. Als Dafydd op zakenreis is, gaan Ifan en ik altijd samen een keertje naar McDonalds. Dus zo ook vanavond!

Gelukkig kwam Dafydd woensdagavond weer thuis. Ook laat ik je de mooie Haarlem kaart zien die ik heb gekregen van wereldkaarten.nl! Dafydd en ik zijn beide geen Haarlemmers, maar Ifan is wel een echte Haarlemmer want die is hier geboren. Daarom vonden we zo’n kaart wel erg mooi. Wij hebben ons geluk gevonden in Haarlem ♡

Donderdag lunchte ik met een vriendin in de stad bij de YoghurtBarn.

Zaterdag hing Dafydd voor mij de Haarlem kaart aan de muur en maakte ik er een mooi hoekje van. Samen met de prachtige bos bloemen van Bloomon! Tipje, via deze link krijg je een gratis vaas als je een boeket besteld!

Zondag was een lekker familiedagje. Geen make-up en ook niet naar buiten 😉

 

Ben jij ook al eens luizenmoeder geweest?

 

Veel liefs,

Handtekening Charlotte

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: