(Kids) Fashion, Mama & Kids

Lovely Webshop | Toddlers and Tees

Online shoppen is één van mijn grootste hobby’s (tot grote ergernis van Dafydd 😆 ). Het maakt niet uit of het voor mezelf, Dafydd of Ifan is, I’m loving it! Laatst werd ik door een vriendin gewezen op de webshop Toddlers and Tees, die ik nog niet kende maar oh zo lovely is!

 

Toddlers and Tees

 

“Ik ben Danielle Vermolen, moeder van zoontje Mees. 

Voor mijn zoontje kon ik uren op internet zoeken naar kleding en accessoires die anders waren dan de kleding die je in de meeste winkels ziet. Tijdens mijn zoektochten kwam ik veel leuke merken tegen die in Nederlandse webshops nog moeilijk te verkrijgen waren.

Op een avond kwam ik op het idee om mijn liefde voor kleding en mode te combineren met mijn ervaring in marketing en verkoop en Toddlers and Tees was geboren!

We verkopen kinderkleding die vooral heel comfortabel maar ook stylish is. De meeste kleding is gemaakt met duurzame materialen en vaak van biologisch katoen.
Naast kinderkleding verkopen we ook items voor papa’s en mama’s omdat onze merken natuurlijk zo leuk zijn dat je ze ook zelf zou willen dragen.”

 


 

Ik kocht voor Ifan twee vestjes van Beau Hudson in de sale! Ik had de vestjes al langere tijd op het oog, en nu in de sale kon ik ze niet meer laten liggen!

 

Lovely Webshop | Toddlers & Tees (mét kortingscode!)

Lovely Webshop | Toddlers & Tees (mét kortingscode!)

Lovely Webshop | Toddlers & Tees (mét kortingscode!)

 

Ik kon niet zo goed kiezen uit de kleuren, dus besloot ik om er twee te nemen. Ifan is vrij smal, maar ik heb wel maat 5 (104/110) gekocht. De vestjes zitten op dit moment nog wat los, maar op deze manier kan hij er wel lekker lang mee doen!

Juist leuk om de vestjes open te dragen, en dan zie je er niks van dat ze wat aan de ruime kant zijn!

Toddlers and Tees verkoopt naast Beau Hudson nog veel andere mooie merken:

  • Carlijn Q
  • Eef Lillemor
  • I dig denim
  • Makii
  • Mini Rodini
  • Popupshop
  • Snurk, en nog veel meer!

 

Happy Shopping!

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: