(Kids) Fashion

Lovely Webshop | Fashion shoppen bij Sans Online

Op zoek naar een toffe rugzak van fjallraven in een hip kleurtje, of leren jassen? Dan zit je bij Sans Online goed! En niet alleen daarvoor!

Zoals je inmiddels wel zal weten ben ik gek op online shoppen! Het comfort, de gemakkelijkheid en de snelheid vind ik ideaal.

Toen ik een mailtje kreeg van Sans Online of ik met deze webshop wilde samenwerken, was ik natuurlijk erg benieuwd. Ik nam een kijkje in de webshop en begaf me in een soort fashion walhalla!

Van budget tot high end, van Only tot Sandwich, ze hebben het allemaal. En daarnaast ook nog een goede sale!

 

De items die ik uitzocht bij Sans Online

Ik koos voor een langer vest/jasje van Only en een basic top van Vero Moda. Ik ben gek op vesten. Altijd fijn om in je kast te hebben en ideaal voor als het wat kouder word (laagjes!). Basic tops vind ik ook altijd erg prettig. Makkelijk om te combineren, bijvoorbeeld onder een vest 😉 en lekker simpel.

Het vest heeft een 7/8 mouw, een mooie print en valt open aan de voorkant. Het valt net over je billen, wat ik persoonlijk erg prettig vind. Door de stof is het vest zowel casual als formeel te dragen.

Sans Online Only Vest

De top is grijs gemêleerd, het heeft een witte spikkel. De onderkant is afgerond. Dit geeft een speelser effect. De stof rek fijn mee en zorgt voor een mooie pasvorm.

Sans Online Vero Moda top

Beeld afkomstig van de website van Sans Online

De service van Sans Online vond ik erg goed. Ik had naast het vest en de top nog iets anders besteld. Bij het afrekenen was dit gewoon op voorraad. Later op die dag kreeg ik een mailtje dat het item toch niet op voorraad bleek te zijn en dat het verschuldigde bedrag zo snel mogelijk teruggestort zou worden op mijn rekening. De volgende dag stond het bedrag alweer op mij rekening en kreeg ik ook mijn bestelling binnen. Zeer positief verrast over de snelheid van het terug storten van het bedrag en de levering van mijn bestelling!

De snelheid van de levering, de afhandeling van een niet voorradig product en de goede sale, maakt het voor mij dat ik zeker nog eens ga shoppen bij Sans Online!

 

Heb jij wel eens geshopt bij Sans Online? En heb je net zo’n fijne ervaring gehad als ik?

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

3 Comments

 • sammie

  Ik heb er ook wel eens geshopt en de service en snelheid vond ik prima. De top die je hebt uitgekozen vind ik erg leuk!
  sammie onlangs geplaatst…Happy Socks Christmas Tree + winactie!My Profile

  28 november 2016 at 12:08 Reply
 • Schoenen uit de sale van Sans-Online! | Lovely Charlotte

  […] heb al een aantal keer samengewerkt met de webshop Sans-Online. Ik ben gek op deze webshop. Ze verkopen er veel verschillende merken zoals o.a. Jacqueline de Yong […]

  27 augustus 2017 at 20:04 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: