Interieur

Lovely Webshop | PIXERS

Een saai muurtje in de keuken of kantoor, de kinderkamer eens een opknapbeurt geven? Plak eens fotobehang of een toffe sticker aan de muur van Lovely Webshop PIXERS! In een handomdraai een totaal nieuwe uitstraling 🙂

Hoe cool is het om je trouwfoto/vakantiefoto/spontane-super-goed-gelukte-foto in levensgroot formaat tegen de muur te hebben hangen?

Bij Lovely Webshop PIXERS kan dit! Hier kan je allerhande dingen laten maken op het gebied van behang, canvas of stickers. En wat ik vooral heel leuk vind, is dat je ook zelf een foto kan uploaden.

 

Lovely Webshop | PIXERS

 

In de webshop kan je naast je eigen foto ook kiezen uit bijna 30.000 verschillende ontwerpen voor fotobehang. Van kleurrijk en druk naar rustig en zwart wit. Alles is mogelijk en er moet voor ieder wat wils zijn!

Kijk zelf maar rond op pixers.nl/fotobehang!

 

Lovely Webshop | PIXERS

 

Mijn favorieten zijn toch wel de natuurlijk prints met zachte kleuren. Het lijkt me erg mooi om dit op de slaapkamer te hebben. Heel rustgevend.

We hebben nu een behang op de achterwand in onze slaapkamer wat niet helemaal mijn smaak is. Hier hebben we nog niks mee gedaan. We waren al zo blij dat we eindelijk, na 4 maanden in vakantiehuisjes te hebben gewoond, in een “normaal” huis te gaan wonen, dat we alles hebben gelaten zoals het was.

 

Lovely Webshop | PIXERS

 

Ook voor de kinderkamer valt er genoeg te kiezen bij PIXERS. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een toffe muursticker met een stripfiguur wat jouw kind leuk vind. Of misschien wel een wandje behangen met fotobehang of een ander leuk printje!

 

En… als je je inschrijft op de nieuwsbrief van PIXERS krijg je 30% korting op je eerste bestelling! Dat is nog eens mooi meegenomen 🙂

De webshop werkt ontzettend handig. Je kiest iets uit wat je leuk vind en kan daarna van allerhande dingen aanpassen. Je kiest het type product wat je wilt: fotobehang, canvas, poster of een sticker. Daarna geef je aan welk materiaal je wilt gebruiken (bij het fotobehang). Vervolgens kan je de gewenste maatvoering bepalen. Hiervan zie je ook een voorbeeld. En als laatste kan je ook nog een effect toevoegen, zoals bijvoorbeeld sepia of zwart-wit en kan je kiezen om de afbeelding te spiegelen.

 

Kende jij de webshop PIXERS al?

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met een bedrijf.

You may also like

5 Comments

 • Vlijtig Liesje

  Nee, dat is een nieuwe voor mij! Bedankt voor de tip.
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Fiets gratis mee in de trein in het weekendMy Profile

  9 december 2016 at 11:04 Reply
 • sammie

  Oh dit kende ik nog niet! Lijkt me wel erg gaaf om een keer uit te proberen 🙂
  sammie onlangs geplaatst…Kerst wensen, wat staat er op jouw verlanglijst?My Profile

  9 december 2016 at 12:05 Reply
 • Malou | Blonde Blossom

  Ik heb dit al vaker gezien en het lijkt me echt superleuk! Malou x

  10 december 2016 at 19:26 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: