Beauty

Lovely Webshop | Dermarolling.nl

Het liefste shop ik online, lekker rustig achter mijn laptop of op m’n telefoon door de webshop scrollen zonder geduwd te worden of iets niet kunnen vinden. Vandaag de Lovely Webshop dermarolling.nl in de spotlight!

 

Als u op zoek bent naar producten die uw lichaam en huid in perfecte conditie houden dan bent u bij Dermarolling.nl aan het juiste adres! Wij hebben het meest complete assortiment aan gezicht, lichaam, huid- en haarverzorgende producten. Daarnaast bieden wij een groot en gevarieerd assortiment aan de populaire dermarollers. Dermarollers zijn dé trend op het gebied van gezichtsverzorging. Ga gemakkelijk huidaandoeningen tegen zoals veroudering en littekens. Al onze dermarollers zijn van top kwaliteit en verkrijgbaar tegen een scherpe prijs! Ze zijn geschikt voor alle huidtypes en zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Dus wilt u een dermaroller kopen, of bent u op zoek naar andere cosmetische producten? U vindt het op Dermarolling.nl!

Dermarolling: Coastal Scents Beauty Collection – Luxury set

Ik kreeg van Dermarolling de fantastische Coastal Scents Beauty Collection – Luxury set opgestuurd. En wat is dat een leuk cadeautje om uit te pakken!

De set bestaat uit het 88 Original Eyeshadow Palette, het 10 Blush Palette en de 22-delige Brush Set.

De blush en oogschaduws zijn onwijs goed gepigmenteerd en geven een prachtige kleur op je huid. En qua variatie zit je hiermee zeker goed 😉 Het is ’s ochtend zelf lastig kiezen welke kleuren je gaat gebruiken!

Het aanbrengen en blenden van de oogschaduw en blush gaat erg gemakkelijk. Er zijn zowel matte als glanzende kleuren aanwezig. De textuur is zacht, maar niet korrelig.

Dermarolling: Coastal Scents Beauty Collection – Luxury set

De kwasten van Coastal Scents kwamen in een fijne houder waarin je de kwasten makkelijk kan bewaren en/of meenemen. Ik geef zelf de voorkeur aan de kwasten in een glas te bewaren, omdat ik er dan makkelijker ’s ochtend bij kan en het minder plek in beslag neemt. Maar voor het meenemen is de houder ideaal. De kwasten worden beschermd en nemen niet zoveel plek in beslag.

De kwaliteit van de kwasten is erg goed. De meeste kwasten zijn gemaakt van natuurlijk haar en een aantal zijn synthetisch. Ze zijn ontzettend zacht, pakken de poeders goed op en brengen makkelijk aan op het gezicht. Er is voor elke stap in je make-up routine een kwast in deze set. Van foundation tot wenkbrauwen!

Dermarolling: Coastal Scents Beauty Collection – Luxury set

Ik was nog niet bekend met de webshop Dermarolling of het merk Coastal Scents, maar ben ontzettend verrast door de goede kwaliteit van beide!

Doe jezelf een leuk sint/kerst cadeau en koop de Coastal Scents Beauty Collection – Luxury set voor € 56,99 bij Dermarolling.nl 🙂

 

Was jij bekend met Dermarolling.nl of met Coastal Scents?

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

1 Comment

  • dermaroller nederland

    Dat oogpalet is echt super! Ik had er vroeger eentje in herfsttinten.

    19 april 2018 at 10:02 Reply
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    %d bloggers liken dit: