Weekvlogs

Lovely Vlogs #1 | Sinterklaas met Nanne Meijer én opa & oma!

En nieuwe reeks vlogs vraagt ook om een nieuwe naam, Lovely Vlogs 🙂 In deze vlog vieren wij Sinterklaas met Nanne Meijer én kwam Sinterklaas al cadeautjes brengen bij opa en oma.

 

Inhoudsopgave

Wil jij als allereerste mijn nieuwste video’s zien? Abonneer je dan nu (gratis!) op mijn YouTube kanaal

 

 

Klik hier als je de video niet kan bekijken.

 

Maandag

Wat hebben we een leuke week gehad. Op maandag ging ik heerlijk high tea-en met een vriendin. Dit was mijn cadeautje nog voor haar verjaardag. Een tip als niet weet wat je iemand moet geven, neem ze mee uit lunchen, high tea-en of eten, een echte aanrader!

 

Dinsdag

Dinsdag was voornamelijk een werkdag. Ik nam video’s op voor BioCare Online. Ifan ging uit school spelen bij een vriendinnetje en dat kwam stiekem heel goed uit!

 

Woensdag

Woensdagochtend vertrok Dafydd naar zijn werk en ging later die dag door op zakenreis. Hij zou ’s avonds nog even de auto terug komen brengen om vervolgens door te rijden naar België en Frankrijk.

Woensdagmiddag vertrokken Ifan en naar Amsterdam voor een Sinterklaas middag van HEMA. Nanne Meijer was ook van de partij. Leuke kerel is dat! Hij was even in de war dat Ifan’s naam met een F was, maar het kwam uit eindelijk toch goed 😉

Om de leuke dag af te sluiten haalden we McDonalds en aten we dit thuis op de bank voor de televisie. Het Sinterklaas Journaal mochten we natuurlijk niet missen!

 

Donderdag

’s Ochtend dronk ik koffie met twee vriendinnen. Eén van de twee was de volgende dag jarig, dus aten we er ook een gebakje bij! Daarna ging ik snel aan het werk. So much to do, so little time!

’s Middag deden Ifan en ik wat boodschappen.

 

Vrijdag

Vrijdag was wederom een drukke werkdag. Ifan had ’s middags een feestje dus kon ik lekker doorgaan. ’s Avond kwam Dafydd weer thuis en reden we door naar mijn ouders in Brabant.

 

Zaterdag

Samen keken we de intocht van Sinterklaas. Daarna werd er ineens heel hard op de raam gebotst. Bleek Sinterklaas al een za cadeautjes te hebben gebracht bij opa en oma, wat een feest!

 

Zondag

We keken de intocht van Sinterklaas in Geldrop en reden daarna weer terug naar huis. Ifan mocht ’s avonds zijn schoen zetten. Wij gingen op tijd naar bed, de dag ervoor was het aardig laat geworden dus waren nu wel toe aan een langer nachtje!

 

Ken jij Nanne Meijer?

Handtekening Charlotte

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: