Weekvlogs

Lovely Vlogs van de afgelopen weken!

December is echt een crazy Busy maand geweest! Ik heb wel telkens gevolgd, maar echt geen tijd gehad om al deze Lovely Vlogs te editten zodat ik het aan jullie kon laten zien 😮 Ik laat je in de verschillende vlogs mijn surpriseparty zien, Ifan’ verjaardag, Sinterklaas, mijn verjaardag én een klein stukje van Kerstmis!

 

Inhoudsopgave

Abonneer jij je ook op mijn YouTube kanaal?

Lovely Vlogs #2 Dirty Flirty Thirty Surpriseparty!

 

 

In deze nummer 2 van de Lovely Vlogs kunnen jullie meegenieten van mijn surpriseparty voor mijn 30e verjaardag! Ik had echt helemaal niks door, wat kunnen die man, familie en vrienden van mij goed een geheim bewaren!

Ik ben zó blij dat iemand het moment van binnenkomen heeft gefilmd, echt heel leuk om dat als herinnering te hebben! Ik zou zeggen, kijk en geniet mee 🙂

 

Lovely Vlogs #3 Lovely Ifan is 6 jaar!

 

 

Mijn allerliefste boefie is gewoon alweer 6 jaar geworden ♡ We vierden als eerste zijn verjaardag op school en de dag erna, op z’n echte verjaardag, thuis met vrienden en familie. Een heel fijn weekend met z’n alle wat we op zondag total-loss en doodmoe afsloten 😉

 

Lovely Vlogs #4 Dank u, Sinterklaasje!

 

 

Omdat je nooit genoeg cadeautje kan krijgen, kwam Sinterklaas ook nog langs met een zak vol 😮 ’s Ochtends was hij al op school geweest en ’s avonds kwam deed hij het nog eens dunnetjes over bij ons thuis, met een échte videoboodschap voor Ifan!

 

Lovely Vlogs #5 Nu ECHT jarig, dirty flirty 30!

 

 

Op maandag ging ik naar Love4Skin voor de 2e IPL behandeling van mijn oksels. Het resultaat na een behandeling is echt al heel goed, dus ik ben erg benieuwd hoeveel behandelingen ik nodig zal hebben!

Op dinsdag was ik echt jarig! Ik werd ’s ochtends verrast door Dafydd en Ifan 🙂

De dagen daarna zie je Ifan’s kerstdiner op school, onze reis naar Wales en een klein stukje van 1e Kerstdag. Ik heb verder niet veel gefilmd toen we bij mijn schoonouders waren.

Vanaf nu zie je ‘gewoon’ weer elke week een nieuwe Lovely Vlogs!

 

Hoe was jouw decembermaand?

 

Veel liefs,

Handtekening Charlotte

 

 

You may also like

2 Comments

 • Fleur

  Leuk om je weer even te zien op je vlogs! Ik vond het leuk om bij je surprise party aanwezig te mogen zijn!
  We moeten snel maar weer eens afspreken in real life
  Fleur onlangs geplaatst…Never a dull moment #2 – MolTalk, buitenshuis werken en weer naar schoolMy Profile

  14 januari 2018 at 22:39 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: