Lovely Pictures

Lovely Pictures | Week #5

Er zijn zoveel fijne momenten die ik vast heb gelegd. Daarom iedere week, een Lovely Pictures gevuld met mijn favoriete foto’s van de afgelopen week.
 
In de afgelopen week hebben we veel schoongemaakt, veel “vreemde” mensen in ons huis gehad en heb ik mijn verjaardag gevierd! Kijk je gezellig mee naar mijn week in foto’s?

Inhoudsopgave

Woensdag

Ik haal Ifan om 12:30 uur op van school. Thuis eten we samen een boterham. De rest van de middag spelen we, kijken we een beetje tv en kleuren wat af. Ineens is ‘ie helemaal van het kleuren! Annette de poes mocht van Ifan ook onder het dekentje, maar volgens mij had zij daar zelf niet zo’n zin in 😉

Donderdag

Omdat er kijkers kwamen konden we even niet thuis lunchen. Dus toen gingen we maar naar de HEMA om lekker te lunchen! Ik vind het altijd zo’n lekkere ongedwongen sfeer hebben. Lekkere broodjes voor niet teveel geld en ook voor kinderen is het prima! Die ochtend moest ik natuurlijk nog even een last-minute schoonmaakbeurt door het huis doen. Celebrate with the people you love!

Vrijdag

We hadden iets te vieren, dus tijd voor (een soort van) champagne! Hierover later meer 😉

Zaterdag

Ik ben sinds kort ook te vinden op Snapchat onder de naam lovely.charlot (de tekens waren op 😉 ) Als je het plaatje hierboven scant met jouw snapchat voeg je me direct toe! ’s Avonds vierde ik mijn (verlate) verjaardag! Wat een top avond was het weer. Alleen werd het veel te laat 😉   Daddy en Ifan aan het uitrusten op de bank ;-)

Zondag

Brakkkkkk! Poef, ik heb niet zo heel veel van de zondag meegekregen, zullen we maar zeggen 😉 Dafydd en Ifan liggen lekker samen te knuffelen op de bank, volgens mij waren ze een beetje tv aan het kijken. Dit blijft toch mijn favoriete uitzicht hoor!

Maandag

Potverdikkie wat waaide het hard zeg! Hadden jullie ook zo’n wind? Ik blies zowat van ons balkon af 😉   Being watched!

Dinsdag

Ik heb veel gedaan vandaag! Artikelen geschreven, een filmpje opgenomen en productfoto’s gemaakt. En dit alles onder het toeziende oog van poes Annette 😉 Nadat ik Ifan ’s middags ophaalde van school hebben we nog even wat boodschappen gedaan en zijn toen lekker naar huis gegaan. We aten stamppot zuurkool (mijn lievelings!) en ’s avond lagen we lekker voor pampus op de bank!

Hoe was jullie week?

***

Meer zien van mij? Volg me dan op: Facebook * Instagram * Twitter * Bloglovin’ * YouTube

LIEFS, CHARLOTTE  ♥

You may also like

4 Comments

 • Mariska

  Grappige foto van de kat! Ben benieuw wat er te vieren viel, lekker flesje champagne 🙂
  Mariska onlangs geplaatst…Metallic eyeliner look | Catrice & Golden RoseMy Profile

  3 februari 2016 at 14:20 Reply
 • Bianca Schrijft

  Hier zijn de tuinmeubelen behoorlijk door de tuin verspreidt geraakt, het was bar en boos. De foto van de kat is geniaal en ondeugend.
  Bianca Schrijft onlangs geplaatst…Achter de schermen bij de radiotherapie.My Profile

  3 februari 2016 at 16:19 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: