Lovely Pictures

Lovely Pictures | Week #9

Afgelopen week had Ifan voor het eerst vakantie! We rommelde wat in huis, gingen een aantal dagen logeren bij opa en oma, op zaterdag was er de jaarlijkse familiedag in Raalte en deden we zondag lekker rustig aan en genoten we van onze laatste vakantiedag!

 ♥ Maandag ♥

We begonnen deze week lekker rustig aan. We knutselden wat en keken een filmpje. ’s Middag gingen we samen naar de informatieboerderij Zorgvrij in Spaarndam.

Ik vind het zo leuk dat je de koeien ook echt kan aaien! Er waren net een aantal lammetjes geboren en die konden we ook aaien. Er waren ook nog wat kalfjes en varkens. Achter de boerderij ligt een bos waar er allerlei activiteiten zijn. Ifan heeft zich goed vermaakt 🙂

Om Ifan een plezier te doen, (lees: omdat ik geen zin had om te koken) gingen we ’s avond lekker naar de McDonald’s! 

Goede eerste vakantiedag!

 

♥ Dinsdag, woensdag & donderdag ♥

Op dinsdag reden we naar Brabant. Dafydd bleef thuis want die moest gewoon werken. 

We hebben drie dagen lekker bij mijn ouders gelogeerd. Ifan heeft heerlijk buiten gespeeld en ik heb heerlijk kunnen kletsen met mijn moeder en zusje!

 

♥ Vrijdag ♥

Ifan krijgt vaak post uit Wales. Met name zijn Mamgu (oma) denk aan alles 🙂 Hij kreeg nu wat geld omdat het St. Davidsday was geweest en hij kreeg een boek voor World Book Day. Zó lief ♥

Zo blij als een klein kind! Zaterdag maakte ik mijn pakketje van Kids With Flair open en had ik eindelijk de fel begeerde lightbox in huis! Ik kocht ook nog een lief perenlampje voor op Ifan’s kamer. 

We gingen allemaal onder de douche en in bad en Ifan was gek aan het doen met zijn kleren 😉

 

♥ Zaterdag ♥

Vandaag hadden we een ritje naar het Oosten van het land op de planning staan. De jaarlijkse familie Meijer dag!

Toen we ’s ochtend over de A1 reden was alles nog wit van de vrieskou. Het blijft zo’n prachtig gezicht!

Rond 11:00 uur verzamelden we bij het huis van mijn oom. Daar dronken we koffie en lunchten we allemaal. Daarna gingen we richting een restaurant waar één deel door de bossen ging wandelen en de rest bij het restaurant bleef om wat te drinken en om de kinderen te laten spelen.

Daarna gingen we weer terug naar mijn oom’s huis om hier een borrel te doen en daarna lekker te eten. Tegen een uurtje of 7 ging iedereen weer naar huis. De laatste foto is van Deventer by night, mijn geboorteplaats.

We hebben een grote familie, ik denk als we allemaal samen zijn dat we met een man of 50-60 zijn. We hebben dan ook een standaard weekend in het jaar wanneer de familiedag gehouden word, anders is het niet te organiseren. Iedere jaar is het weer bij iemand anders. Het blijft een fijne traditie. Het is leuk om elkaar tenminste een keer in het jaar te zien! Vaker blijft toch lastig met zoveel.

 

♥ Zondag ♥

’s Ochtend zijn we rustig wakker geworden en hebben we lekker ontbeten. Daarna hebben Ifan en Dafydd boodschappen gedaan en heb ik ondertussen het huis weer een beetje in de originele staat terug gebracht 😉 Gaat toch wat sneller als ik alleen ben!

’s Middag nam ik samen met Ifan de maandag video op. We kookten champignonsoep! Weet je nog niet wat je wil gaan eten vanavond, kijk even het filmpje en je hebt meteen een idee 😉

Nadat we hadden gegeten zijn we nog even met z’n alle in bad/douche gegaan en was het voor Ifan tijd om te gaan slapen. Morgen lekker weer naar school!

Hoe was jouw week?

Meer zien van mij? Volg me dan op: Facebook * Instagram * Twitter * Bloglovin’ * YouTube * Pinterest

Liefs, Charlotte ♥

You may also like

5 Comments

 • Simpel, met een snufje liefde

  Leuke week zo te zien, en het is altijd zo lief om lammetjes te aaien!
  Simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Ik word maar niet zwanger……was ik maar eerder begonnen.My Profile

  8 maart 2016 at 07:38 Reply
 • Heidi

  Wat een fijne week heb je gehad meid.

  8 maart 2016 at 19:08 Reply
 • demallemolenmoeder

  Ziet eruit als een fijne week. Wat leuk en lief zo’n attente oma.

  9 maart 2016 at 17:52 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: