Lovely Pictures

Lovely Pictures | Week #7

Er zijn zoveel fijne momenten die ik vastleg. Daarom zie je ieder week op dinsdag een Lovely Pictures, een soort fotoverslag van de voorgaande week.

Afgelopen week ging Ifan voor het eerst naar de naschoolse opvang, zijn we op woensdagmiddag naar het museum geweest, gingen we lunchen bij een vriendin en haar zoon wat uitliep in een vrijmibo met frietjes en ging ik met een (andere) vriendin naar Amsterdam voor een dagje shoppen 😉

Inhoudsopgave

♥ Maandag ♥

Regen!

Ifan weer naar school na een week ziek te zijn geweest. Maar bah, wat was het pokke weer! Gelukkig heb ik een auto en hoef ik niet door de regen op de fiets naar school 🙂 

 

♥ Dinsdag ♥

Ifan naar school en ik lekker in het huis rommelen en bloggen. Mijn dagen zijn nou niet echt heel boeiend, beetje hetzelfde 😉 maar eerlijk, ik vind het wel lekker! Ik had een what’s app conversatie met een vriendinnetje over onze date op zaterdag. Als dat maar goed gaat, moms on the loose!

’s Middags belde ik de naschoolse opvang (NSO) voor een kennismakingsgesprek. Dit zouden eigenlijk afgelopen week al hebben gehad, maar omdat Ifan ziek was ging het niet door. Na een kort gesprekje vroeg Ifan of hij moct gaan knutselen. Ik was eigenlijk in de veronderstelling dat we samen weer naar huis zouden gaan, maar hij wilde graag blijven. Dus ging mama weer alleen naar huis 😉 Kon ik mooi even het eten voorbereiden! Ik haalde Ifan om 17:15 uur weer op en rond die tijd was Dafydd ook thuis van zijn werk. We gingen trouwens lekker op de fiets aangezien het zo’n lekker weer was 🙂

Eten, in bad en Ifan naar bed. Hij was doodmoe! Hij had het ontzettend naar zijn zin gehad bij de NSO. Ik had niet anders verwacht, maar toch fijn om die bevestiging te krijgen!

 

♥ Woensdag ♥

Pieter Vermeulen museum "Het Toverbos"

Op de site van Kidsproof kwam ik het Pieter Vermeulen museum tegen. Het is een natuur en milieu educatief museum. Er was nu een tentoonstelling over de dieren van het bos, “Het Toverbos”. Ontzettend leuk en super geschikt voor peuters en kleuters!

De kinderen krijgen een toverstaf waar ze de dieren mee kunnen laten praten. Het is de bedoeling dat ze een ster aanraken met het rubberen deel van de toverstaf en dan begint het dier wat afgebeeld is te vertellen over zichzelf. Heel grappig gedaan!

Toen we thuis kwam was Ifan natuurlijk flink moe, hij keek even wat tv terwijl ik kookte. Daarna lekker samen eten, nog even spelen en op tijd naar bed! En daddy en mama op de bank 😉

 

♥ Donderdag ♥

Ik heb ein-de-lijk ontdek hoe dat nou zit met snapchat. Ik begreep er echt geen drol van, haha. Maar dan is het natuurlijk ook leuk om ‘vrienden’ te hebben! Ik vroeg om jullie snapchat naam op Instagram.

’s Avond maakte ik champignonsoep. Ifan vind koken reuze interessant, dus hij kwam bij me op het aanrecht zitten. Hij zit nu in een fase dat hij alles wil proeven (mag ik een halleluja!). Op de foto hierboven is hij de verpakking van de Boursin aan het leeg likken 😀

 

♥ Vrijdag ♥

Op vrijdag heeft Ifan altijd maar een half dagje school. We hadden afgesproken met een vriendin en haar zoontje om daar te gaan lunchen. De mannen hebben heerlijk gespeeld en vooral veel rommel gemaakt! Maar ach, ze hadden de grootste lol samen en de mama’s konden lekker kletsen!

De lunch ging over in een vrijdagmiddagborrel en uiteindelijk is Dafydd ook maar die kan op gegaan en hebben we met z’n alle frietjes gegeten. 

Rond een uurtje of 8 gingen we naar huis en is Ifan meteen naar bed gegaan. Wij hebben nog een beetje op de bank gezeten en zelf ook lekker op tijd naar bed gegaan.

♥ Zaterdag en Zondag ♥

Vieze taartjes in Amsterdam

Zaterdag ging ik met een vriendinnetje naar Amsterdam. Lekker shoppen en een peepshow 😮

Tijdens het shoppen hadden we zin in koffie met een taartje. Viel dat even zuur tegen! We gingen een leuk uitziend tentje binnen, maar de taart was echt verschrikkelijk! Net of ‘ie al drie dagen in de vitrine stond. Dat hebben we maar laten staan… 

Verder hebben we een ontzettende leuke dag gehad, zonder peepshow 😉 ik ben echt zo’n mietje die dat dan niet durft haha!

Zondag hadden we een dagje thuis. Niet zoveel gedaan, wat schoongemaakt en spelletjes. En natuurlijk vergeten foto’s te maken 🙁

 

Hoe was jouw weekend?

Meer zien van mij? Volg me dan op: Facebook * Instagram * Twitter * Bloglovin’ * YouTube

LIEFS, CHARLOTTE  ♥

You may also like

3 Comments

 • Mariska

  Snapchat kan even puzzelen zijn inderdaad, maar wel heel leuk! Gezellig, dagje Amsterdam , dat stukje taart ziet er heerlijk uit 😀
  Mariska onlangs geplaatst…Catrice Luxury nagellak | ReviewMy Profile

  23 februari 2016 at 18:13 Reply
 • Heidi

  Wat een leuke weekje heb je gehad meid.

  23 februari 2016 at 18:45 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: