Lovely Pictures

Lovely Pictures | Week #6

Er zijn zoveel fijne momenten die ik vast leg. Daarom kan je ieder week op dinsdag een kijkje nemen in mijn leven. Ik deel mijn favoriete Lovely Pictures met je van afgelopen week.

Week 6 stond in het teken van Ifan die carnaval vierde op school en daarna flink ziek werd. Dus vooral veel zorgen 🙁

♥ Maandag ♥

Ons huis is officieel verkocht! In de vorige Lovely Pictures zag je een foto van een fles champagne en zei ik dat we iets te vieren hadden. Dit was de dag dat we het bod hadden geaccepteerd 🙂 En nu is het dus helemaal echt, we kunnen niet meer terug. Stiekem ook wel een beetje eng, aangezien we nog geen ander huis hebben gevonden wat helemaal aan onze wensen voldoet 😮

 

♥ Dinsdag ♥

2016-02-09 16.35.27

Ifan vierde Carnaval op school. Toen ik hem ophaalde zei de juf al dat ze allemaal flink moe waren. Eenmaal thuis was hij wat huilerig en viel ‘ie in slaap tegen me aan. Ik had hem maar even op de bank gelegd om verder te slapen.

Meestal betekent dit niet veel goeds… en dat was ook nu het geval. ’s Avonds ging hij naar bed met bijna 40 graden koorts. De nacht was erg onrustig. Opeens waren we weer een soort van nachtouders. Maar dat valt even dik tegen als je dit niet meer gewend bent!

 

♥ Woensdag ♥

Ifan was echt flink ziek. De lieve schat lag de hele dag op de bank en keek een beetje televisie. Ondertussen viel hij even in slaap en schrok dan weer wakker. Zo zielig 🙁

Ik bereikte deze dag wel de 400 volgers op Instagram, super leuk! Dankjewel lieve allemaal voor het volgen!

Ik maakte een Bolognaise saus die we die avond aten. Ifan at helemaal niks, zo ziek was ‘ie. 

Ook deze nacht verliep onrustig. Ifan werd veel wakker en ijlde van de koorts. Ik schrok me echt wild, het was net of hij iets zag waar hij bang van was en ik kon niet zo goed tot hem doordringen. We stonden op het punt om de spoedpost te bellen toen hij in slaap viel. Gelukkig heeft hij verder wel redelijk kunnen slapen. Halleluja voor paracetamol! 

 

♥ Donderdag ♥

Ik mag me komend jaar Beauty Lover van Estée Lauder noemen. Via Glamour kon je je hier voor opgeven. Ik vind het altijd leuk om nieuwe (beauty) producten te ontdekken en testen, dus ik schreef me in!

Ik kreeg deze mooie nagellak en heerlijke parfumsample thuis. De nagellak is een felle rode kleur met een subtiele gouden gloed. De geur is zoet en redelijk zwaar, precies waar ik van houd!

 

♥ Vrijdag ♥

Ifan begon gelukkig weer een beetje op te knappen! We maakten samen een treinbaan door de kamer. We keken wat televisie en rommelde wat in huis. Rustig dagje én met weer een goede nacht!

 

♥ Zaterdag ♥

Chocoladetaart - Lovely Pictures

Een dag waarop ik me een beetje verveelde. Met Ifan ging het redelijk, maar nog niet zó fantastisch dat we er lekker op uit konden. ’s Middags besloot ik maar een taart te gaan bakken. Nothing says “I love you” more then a chocolate cake 😉

 

♥ Zondag ♥

Valentijnsdag. Ik gaf Dafydd een bluetooth speaker en ik kreeg van hem een avondje uit eten en naar de film. Eigenlijk vind ik Valentijnsdag zo’n ontzettende onzin, maar het is wel leuk om cadeautjes te krijgen 😉

De halve dag zaten we lekker in pyjama. Ifan kreeg ook een cadeautje van ons. We kochten in december een set Playmobil bij Kruidvat. De set kostte toen geloof ik rond de € 20,00 dus dat konden we natuurlijk niet laten staan! Ifan speelde er heerlijk mee 🙂

We zijn toch maar even naar buiten gegaan. Het regende wel, maar gewapend met laarzen en een paraplu was het best goed te doen. Wel lekker om weer even buiten te zijn na 5 dagen binnen te hebben gezeten!

Hoe was jullie week?

Meer zien van mij? Volg me dan op: Facebook * Instagram * Twitter * Bloglovin’ * YouTube

LIEFS, CHARLOTTE  ♥

You may also like

4 Comments

 • Michelle

  Ach, zo zielig he, als ze ziek zijn. En dat ijlen lijkt me inderdaad eng zeg. Ik weet wel dat het kan gebeuren, maar bah, je schrikt toch. En inderdaad, lang leve paracetamol! Hier ook een ziek meisje gehad vorige week, buikgriep. En nachtouders zijn wij nog steeds na 6,5 maand. Hoe lang duurde dat bij jullie?
  Gefeliciteerd met de verkoop van jullie huis! Superspannend inderdaad !
  Michelle onlangs geplaatst…Voor het eerst uit logerenMy Profile

  16 februari 2016 at 10:23 Reply
  • Charlotte | Lovely Charlotte

   Ifan is een goede slaper, dus ‘echte’ nachtouders zijn er nooit geweest. Ik deel dat hij met een week of 6 al doorsliep 😮

   Verschrikkelijk dat ziek zijn! Gaat nu gelukkig weer goed, hij is weer lekker naar school 😉

   Jouw meisje ook weer beter?

   16 februari 2016 at 20:35 Reply
 • Heidi

  Wat een fijne week heb je gehad.
  Wat zielig dat je kleine ventje ziekjes was.
  Mijn zoontje had velde week een flinke verkoudheid beet. Nu is al wat aan de beter hand.
  Wat leuke foto’s zijn het meid.

  16 februari 2016 at 20:18 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: