Lovely Pictures

Lovely Pictures | Week #52 de laatste van 2015!

Lovely Pictures of this Week!

Er zijn zoveel fijne momenten die ik vast heb gelegd. Daarom iedere week, een Lovely Pictures gevuld met mijn favoriete foto’s van de afgelopen week.

Afgelopen week bestond uit mijn lieve paps die jarig is geweest, natuurlijk kerst en lekker vakantie vieren! Dit is alweer de laatste Lovely Pictures van 2015!

Kijk je gezellig mee naar mijn week in foto’s?

Inhoudsopgave

Woensdag

Ifan en ik hadden een nachtje bij m’n ouders geslapen omdat mijn vader de dag ervoor jarig was. Kon ik lekker een wijntje drinken 😉

Mijn oma maakte altijd balkenbrij en bloedworst. Nu mijn oma er niet meer is, heeft mijn tante het stokje overgenomen. Ze was op mijn vaders verjaardag en we kregen balkenbrij en ik kreeg nog een stuk bloedworst (ieeh!!) voor Dafydd. De balkenbrij aten we tijdens de lunch.

Daarna stapten Ifan en ik in de auto om weer richting Haarlem te gaan. Ifan is zindelijk, maar voor een autorit van 1,45 uur doe ik hem toch maar even voor de zekerheid een luier om. Ifan dacht daar zelf anders over haha!

 

Donderdag

’s Ochtend haalden Ifan en ik het vlees op bij de slager en we haalde nog wat kleine dingetjes in de supermarkt. Toen we thuis kwamen hebben we eerst lekker geluncht en daarna ben ik aan de slag gegaan met de voorbereidingen van het kerstdiner. Het is dit jaar voor het eerst dat we in ons eigen huis zijn met kerst, zo fijn! Omdat iedereen dus bij ons zou komen eten, en ik geen zin had om op eerste kerstdag de hele dag in de keuken te staan bereidde ik al veel dingen voor.

Toen we ongeveer 5 jaar geleden in ons huidige huis kwam wonen hebben we best wel veel verbouwd. We hebben de keuken van, wat nu, Ifan’s slaapkamer is verplaatst naar de woonkamer. We hebben toen dus een nieuwe keuken met apparatuur gekocht. Tot op deze donderdag zat het blauwe beschermfolie nog op de afzuigkap, oeps! Ik was gewoon te lui om het eraf te halen en vond het eigenlijk ook helemaal niet storend 😉 Ik besloot dat het er dan toch maar eens van moest komen.

Een aantal dagen daarvoor deed ik op Instagram mee met een winactie van Showhome. En ik heb gewonnen! Wat ontzettend leuk, ik ben helemaal blij 🙂

 

Vrijdag – Eerste kerstdag!

Wat was het ontzettend fijn om gewoon lekker rustig wakker te kunnen worden en geen gehaast omdat we ergens naartoe moesten! Ifan kreeg van mijn schoonouders nog cadeautjes. Wij hebben gezegd dat wij zelf dit niet gaan doen met kerst, want anders wordt het allemaal wel een beetje te gek. Ondertussen dat Ifan de cadeaus openmaakte werd er geskypt met Mamgu en Tadcu in Wales. Fijn dat ze er dan toch een beetje bij konden zijn 🙂

In Groot-Brittannië is het traditie om met kerstmis een Christmas Cracker te openen. Er zit een mop, kroontje en een cadeautje (stelt niet zoveel voor hoor, denk aan een klein pennetje of dobbelsteentjes) in. We kregen een mooie set van mijn schoonmoeder mee naar huis de vorige keer dat we in Wales waren. Natuurlijk moesten deze geopend worden tijdens het diner! En van Ifan moest iedereen zijn kroon op en ophouden 😉

De laatste foto vind ik zo ontzettend lief! Anne en Ifan kijken allebei zo blij en gelukkig ♥

 

Zaterdag – Tweede kerstdag!

Ifan kon natuurlijk niet wachten om met zijn nieuwe dingen te spelen. ’s Ochtend werd er lekker geverfd met de nieuwe waterverf die hij had gekregen.

Dafydd en ik ruimde wat op in huis. Er moesten wat spullen naar de vliering gebracht worden. Dit doet Dafydd altijd 😉

We aten ’s avonds lekkere ragout die mijn lieve mama voor ons had gemaakt. Als hoofdgerecht de restjes die we van eerste kerstdag over hadden met wat aardappeltjes uit de oven.

 

Zondag

Het was zo’n rot weer dat ik bedacht om even vrienden te appen of zij zin hadden in koffie. We zijn ’s middags naar hen toe gegaan. De mannen hebben heerlijk gespeeld en wij lekker gekletst. Lekker rustig, dacht we nog… toen een van ons even boven een kijkje ging nemen kwamen we tot de ontdekking dat buurman en buurman de slaapkamer helemaal hadden verbouwd. Wat een boeven zijn het, zeg! Dit vroeg om boos worden zonder te lachen 😉

’s Avonds aten we lekker allemaal samen en rond een uurtje of 7 vertrokken we weer richting huis. Ifan lekker in bed en mama en daddy op de bank!

 

Boxing

            Bron: www.pinterest.com

Maandag

Na al dat (vr)eten tijdens de kerstdagen vond ik het wel weer even fijn om lekker te gaan trainen! Overdag deden we eigenlijk niet zo heel veel, lekker een beetje hangen, opruimen en spelen!

Dinsdag

Hier spreekt een ontzettend gelukkige huisvrouw 😉 Iets waar ik echt een intense hekel aan heb, is ramen wassen. Alles is altijd zeik nat en nog zitten er strepen op de ramen. Daarom is het ook iets wat ik eigenlijk nooit doen…

Dafydd zag dat bij Gamma de Kärcher Window Cleaner in de aanbieding was, deze hebben we toen gekocht. Ik kan je vertellen, in een half uurtje had ik alle ramen in huis streeploos schoon. Ik vind het fantastisch! Geen gedoe met een emmer, sop, zeem, spons en trekker, maar gewoon een flacon met schoonmaakmiddel waar een soort doek aan vast zit en de trekker die automatisch het water opzuigt, ideaal!

Verder zie je het resultaat van een blij kind wat al drie dagen heerlijk met z’n Lego, dinosaurussen en auto’s aan het spelen is. Normaal ben ik wel van het opruimen, maar ik vind het eigenlijk ook wel gezellig staan. Je ziet meteen dat hij lekker zijn gang aan het gaan is en tevreden is 🙂

Hoe was jouw week? Wat ga je doen met oud & nieuw?

Meer zien van mij? Volg me dan op: Facebook * Instagram * Twitter * Bloglovin’ * YouTube

Liefs, Charlotte ♥

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: