Lovely Pictures

Lovely Pictures | Week #51

Lovely Pictures of this Week!

Er zijn zoveel fijne momenten die ik vast heb gelegd. Daarom iedere week, een Lovely Pictures gevuld met mijn favoriete foto’s van de afgelopen week.

Afgelopen week bestond uit een kerstdiner organiseren, jarig zijn en een zieke Ifan.

Kijk je gezellig mee naar mijn week in foto’s?

Voor alle andere Lovely Pictures kijk je hier!

Inhoudsopgave

Woensdag

Ifan was hoog nodig toe aan nieuwe kleding. Hij heeft een flinke groeispurt gehad en al zijn shirtjes en broeken werden te kort. In de shoplog video laat ik jullie al mijn aankopen zien!

We gingen samen lekker met de bus naar het centrum. Ifan vind het altijd zo leuk om met de bus te gaan. Het is voor hem al een beleving op zich!

Van al dat shoppen krijg je natuurlijk honger! We stopten, op de terugweg naar de bus, bij crêpe affaire op de Kruisstraat. Wat een heerlijkheid! Ifan wilde een pannenkoek en ik nam een wafel met bosvruchten en slagroom (te slecht, maar zó lekker!).

We kochten bij Zara het shirtje wat Ifan op de laatste foto aan heeft (als je op de foto klikt wordt hij groter!). Normaal gesproken ben ik niet zo van de cartoon prints en teksten, maar deze vond ik wel kunnen. En toen ik Ifan’s glinsterende ogen zag was ik verkocht 😉

 

Donderdag

Op donderdag ging Ifan voor het laatste naar het kinderdagverblijf. Dafydd bracht hem weg omdat ik die dag moest werken (en omdat we ons hadden verslapen, oeps!).

De kinderen waren om 12:00 uur uit en ik heb toen de klas klaargemaakt voor het kerstdiner van die avond. Ik heb dit ook gedaan omdat de leerkracht  van die groep helaas geveld was door een long infectie 🙁

Ik kreeg ontzettend veel goede complimenten van ouders, collega’s en de directeur. Heel fijn 🙂

Vrijdag

Vrijdag was Dafydd lekker vrij. Ifan’s grote vriend B. was jarig dus daar gingen we even naartoe. Het is altijd zo’n feest als die mannen elkaar zien 🙂 Was een lekker en rustig dagje!

 

Zaterdag

Ik was jarig! Ik ben dit jaar 28 geworden 🙂 Ik schreef de aankondiging van de win week. Deze week komen er 4 leuke winactie online omdat ik het zo leuk vind om mijn verjaardagsvreugde met jullie te delen. Met alle acties kan je tot 31 december meedoen!

 

2015-12-20 11.25.53

Zondag

Na alle drukte van de afgelopen maand was het bijna onoverkomelijk dat Ifan ziek zou worden. Dat gebeurden dus ook afgelopen zondag. Toen Ifan ’s ochtend wakker werd zei hij al dat hij zich raar voelde. Zo rond een uurtje of 10 begon de koorts op te komen en heeft hij op de bank gelegen. Tijdens het televisie kijken is hij tot twee keer toe in slaap gevallen. Toen was het voor ons wel echt duidelijk dat ‘ie ziek was, gebeurd namelijk echt nooit! Arm manneke!

 

Maandag

’s Ochtend was het nog niet helemaal fantastisch met Ifan. Hij heeft nog lekker op de bank gelegen en een beetje televisie gekeken. ’s Middags begon hij ziendewijs op te knappen. Hij heeft toen lekker met z’n Lego zitten spelen terwijl ik wat dingen in het huis deed.

2015-12-21 21.11.50

Dinsdag

Dinsdag was mijn lieve paps jarig en reden Ifan en ik naar Brabant. Ik had besloten om lekker te blijven slapen zodat ik ’s middags ook een wijntje kon drinken 😉

We hebben een leuke dag gehad zo samen!

 

Wat hebben jullie afgelopen week gedaan?

You may also like

2 Comments

 • janske

  Dat Batman shirtje! Hoe cool is die! 🙂
  janske onlangs geplaatst…Diy – Maak een originele fotokerstkaart met je baby of dreumesMy Profile

  23 december 2015 at 22:47 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: