Lovely Pictures

Lovely Pictures | Week #50

Lovely Pictures of this Week!

Er zijn zoveel fijne momenten die ik vast heb gelegd. Daarom iedere week, een Lovely Pictures gevuld met mijn favoriete foto’s van de afgelopen week.

Afgelopen week bestond uit klussen, weer even op adem komen na alle feestdagen en cadeautjes en juffie zijn 😉

Kijk je gezellig mee naar mijn week in foto’s?

Voor alle andere Lovely Pictures kijk je hier!

Inhoudsopgave

Woensdag

’s Ochtends hebben Ifan en ik lekker geknutseld. Van zijn auntie Catrin kreeg hij deze leuke knutselset van Mister Maker. Dit is een televisieprogramma op de BBC. Ifan keek hier regelmatig naar, feest van herkenning dus!

Daarna moest mijn auto naar de garage voor een kleine beurt. Ifan en ik zijn de eendjes gaan voeren en daarna doorgelopen naar de winkelstraat. Daar kocht ik nog wat kleine dingetjes en kreeg Ifan een croissantje bij de bakker. Onderweg naar huis kwamen we nog een speeltuintje tegen dus je begrijpt natuurlijk wel dat we even een pitstop deden 😉

’s Middag hebben we nog wat gespeeld en rond een uurtje of 4 heb ik Ifan lekker voor de tv gepland zodat ik rustig kon opruimen en beginnen met koken.

 

2015-12-11 13.30.53

Donderdag

Ik ontving de mama blogger swap én een super leuk pakketje van Lucardi. Over beide pakketjes vind je de aankomende tijd meer! Maar, wat vinden jullie van het kettinkje en de oorbellen? Ik ben er echt verliefd op, helemaal leuk voor kerst 🙂

 

Vrijdag

Vrijdag was grijs en grauw. ’s Ochtends speelde Ifan en ik wat en ’s middags wilde ik wat gaan doen met hem, ik wist alleen niet wat. Dafydd kwam met het goede idee om even langs de IKEA te gaan (zolang hij zelf maar niet mee hoeft 😉 ). Ifan en ik deden een rondje en waren toch even lekker weg 🙂

 

 

Zaterdag

Dafydd was de hele dag aan het klussen in de slaapkamer. We willen de verf van de balken afhalen. Ifan en ik hebben samen lekkere cupcakes gebakken. Was super leuk, alleen had deze keukenprinses de vormpjes te vol gedaan… de hele bakplaat zat dus vol beslag 🙁 weer zo’n lekker handige actie!

Ik maakte ’s avond lekker tapas. Ik vind het heerlijk om af en toe eens wat anders te eten dan aardappels, vlees en groente. Zoals je ziet at Harry (Ifan’s knuffel) ook gezellig mee 😉

 

Zondag

Dafydd was nog steeds bezig in de slaapkamer (wat een vent, hé!) dus Ifan en ik gingen er weer op uit. Ifan heeft de afgelopen tijd een flinke groeispurt gemaakt en al zijn truien en broeken beginnen een beetje aan de kleine, vooral korte, kant te worden.

Eigenlijk wilde ik gewoon even in het centrum van Haarlem winkelen maar daar was het kerstmarkt. Het was zó druk dat het helemaal niks werd. Ik besloot om maar door te rijden naar Amstelveen. Super leuk om daar eens te winkelen!

 

Maandag

Maandag heb ik  weer een dagje voor de klas gestaan. Deze keer in de middenbouw (groep 3, 4 en 5). Is wel even iets heel anders dan de bovenbouw. De kinderen uit groep 3 zijn echt nog heel klein, maar het is zo leuk om dan ‘juffie’ genoemd te worden! Ik merkte dat ik even moest omschakelen en me af en toe toch ook wel een beetje moest inhouden 😉

Ik ben deze dag helemaal vergeten foto’s te maken :S

 

Dinsdag

Een dag vol met afspraken en klusjes die gedaan moesten worden.

Donderdag gaat Ifan voor de laatste keer naar het kinderdagverblijf. Ik maakte alvast de traktaties. Woensdag is Ifan met mij thuis en zou er, ben ik bang, niet zoveel van komen 😉

 

Wat staat er bij jullie aankomende week op de planning?

*

Meer zien van mij? Volg me dan op: Facebook * Instagram * Twitter * Bloglovin’ * YouTube

Liefs, Charlotte ♥

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: