Lovely Pictures

Lovely Pictures | Week #48

Lovely Pictures of this Week!

Er zijn zoveel fijne momenten die ik vast heb gelegd. Daarom iedere week, een Lovely Pictures gevuld met mijn favoriete foto’s van de afgelopen week.

Afgelopen week bestond uit verjaardagsvoorbereidingen voor Ifan’s feestje, ‘echt’ boksen, Ifan’s feestje, Sinterklaas op Dafydd’s werk en even een dagje rust tussendoor 😉

Normaal gesproken komen mijn Lovely Pictures online op woensdag maar omdat dit Ifan’s verjaardag is, en ik daar een ander artikel voor heb geschreven, is het voor deze keer op dinsdag!

Kijk je gezellig mee naar mijn week in foto’s?

Voor alle andere Lovely Pictures kijk je hier!

Woensdag

Voor Ifan’s vierde verjaardag wilde ik een speciaal shirtje hebben. Ik kon niks leuks vinden, dus besloot ik om er zelf maar eentje te maken. Op een website vond ik deze gave strijkapplicaties. Ifan is gek op brandweer- politieauto’s en ambulances dus ik besloot om voor deze retro brandweer te gaan. Ik vind het shirt echt super tof geworden!

’s Avonds kookte ik een super simpele en snelle pasta. Maar hij is zooo lekker 😉 Ik heb een tijd geleden een artikel geschreven met het recept.

 

Donderdag

Ik ging voor het eerst ‘echt’ boksen met mijn personal trainers. Ik kakte eerlijk gezegd echt in m’n broek van tevoren, maar vond het super tof na afloop! Het was zo’n mooi weer die dag, dat ik lekker op de fiets ben gegaan, twee workouts tegelijk 😉 er is nog een filmpje van, maar die komt een andere keer!

 

Vrijdag

Voor Ifan’s verjaardagsfeestje wilde ik een regenboog taart maken. Wat heb ik mezelf op de hals gehaald 😉 Alle lagen moesten natuurlijk apart gebakken worden en ik kan je vertellen, dat was flink wat werk! Maar het resultaat mag er wezen 🙂

Verder heb ik die dag veel voorbereidingen gedaan voor het feestje. Huis opgeruimd en schoongemaakt, slingers opgehangen, tafel aan de kan gezet, je kent het wel.

 

Zaterdag

Een toen was de de dag van zijn feest aangebroken! Wat had Ifan er zin in! Dit jaar is het voor het eerst dat hij beseft dat hij jarig is en wat dat dan betekend. Het is zo leuk om te zien!

De hele ochtend heeft ‘ie, denk ik wel, om de vijf minuten gevraagd of iedereen nu kwam, pff! Gelukkig kwam er ’s ochtends ook al een vriendinnetje van mij met haar zoon 😉

We hebben een super leuke dag gehad en Ifan heeft ten volste genoten. Rond een uurtje of 7 was iedereen naar huis en ging Ifan doodmoe naar bed. Wij hebben het gered tot 10 uur/half 11!

 

Zondag

Ieder jaar wordt er op Dafydd’s werk een sinterklaasfeest georganiseerd. Dit jaar gingen wij er ook naartoe. We zijn niet naar de intocht gegaan in Haarlem omdat het zo’n slecht weer was én omdat we wisten dat we hier naartoe zouden gaan.

Het was een leuke ochtend die erg goed georganiseerd was! Ifan vond het rete-spannend 😉 Is ook wel aan z’n gezicht te zien. Tegen het einde, toen we bijna naar huis gingen, was hij helemaal ontdooid en vond ‘ie het fantastisch, haha

’s Middag hebben we niet zoveel gedaan. Ifan was lekker aan het spelen met zijn nieuwe speelgoed en wij hebben een beetje op de bank gehangen. We waren allemaal nog wel moe van alle drukte!

 

Maandag

Toen Dafydd thuis kwam van zijn werk heeft hij samen met Ifan de Grote Dierenatlas gelezen. Dit was één van de cadeautjes die hij zaterdag kreeg.

’s Avonds bestelden we mijn nieuwe camera. Dit is mijn verjaardagscadeautje, ik ben 19 december jarig! Ik kon haast niet wachten tot de dag erna dat hij geleverd werd! Het is trouwens de Fujifilm FinePix S1, iemand toevallig al ervaring mee? Ik heb voor deze gekozen omdat er een kantelbaar scherm opzit en hij relatief klein en licht is. Ik gebruik nu mijn Canon EOS 40D voor foto’s en m’n telefoon om mee te filmen. Ik vind de Canon erg zwaar en groot, niet echt een makkelijk formaatje om even in je tas te doen en de kwaliteit van de video op m’n telefoon laat ook ten wensen over, zeg maar 😉 Binnenkort dus betere filmpjes!

Wat hebben jullie deze week allemaal gedaan? Hebben jullie zin de decembermaand? Ik in ieder geval wel 🙂

Volg Lovely Charlotte!
FacebookInstagramTwitterBloglovin’

You may also like

2 Comments

 • Vandaagismooi.nl

  Wat een leuk verslag en die taart ziet er heerlijk uit!
  Ik ben ook heel benieuwd naar hoe de camera je gaat bevallen. 😀
  Vandaagismooi.nl onlangs geplaatst…Facebook like, deel & win actie voor kerstmisMy Profile

  1 december 2015 at 10:18 Reply
  • Charlotte

   Dankjewel! Was een werk, maar helemaal waard! Iedereen waas ontzettend enthousiast 🙂 ik heb de camera vanmiddag binnen gekregen en vind hem nu al te gek! Misschien schrijf ik er nog wel een review over!
   Charlotte onlangs geplaatst…Lovely Pictures | Week #48My Profile

   1 december 2015 at 19:33 Reply

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: