Lovely Pictures

Lovely Pictures | Week #47

Lovely Pictures of this Week!

Er zijn zoveel fijne momenten die ik vast heb gelegd. Daarom iedere week, een Lovely Pictures gevuld met mijn favoriete foto’s van de afgelopen week.

Afgelopen week bestond uit een mijn lieve zusje die weer naar huis ging, een nieuwe coupé, nog een logee en voorbereidingen voor Ifan’s verjaardag!

Kijk je gezellig mee naar mijn week in foto’s?

Voor alle andere Lovely Pictures kijk je hier!

Inhoudsopgave

Woensdag

Ifan was al vroeg wakker ’s ochtends, rond half 7. Mijn zusje Anne was die dag nog bij ons. Toen we allemaal een beetje waren bijgetrokken werd het tijd voor ontbijt. Ifan wilde een boterham met chocopasta. Zie op de linkerfoto het resultaat, de joker van pasta 😉

Nadat we Anne bij het station hadden afgezet gingen we naar huis. Ifan kroop lekker op de bank met een dekentje en een filmpje. Hij was best een beetje moe (joh!).

 

Donderdag

De laatste keer dat ik naar de kapper ging heb ik een soort balayage laten verven. Ik was op het moment dat ik de deur uitstapte bij de kapper eigenlijk al niet heel blij met de kleur. Het was té geel. Ook vond ik de manier van hoe het geverfd was niet mooi. Het leek meer of ik al maanden niet naar de kapper was geweest en ontzettende uitgroei had in plaats van een hippe coupé.

Dus besloot ik om maar weer een bezoekje aan Rob Peetoom te brengen. Ik ben altijd super blij met hun service en ga dan ook nooit meer ergens anders naartoe. Bij Rob Peetoom heb ik het gevoel dat er echt naar me geluisterd word en gedaan wordt hoe ik het wil. Ik koos om toch maar weer terug naar donker te gaan. Dit is mijn eigen kleur en blijft dan toch het mooiste.

Wat vinden jullie ervan?

 

Vrijdag

’s Middags gingen Ifan en ik bij een vriendin en haar zoon spelen. De jongens hebben lekker samen gespeelt en de mama’s lekker gekletst 😉 voordeel van vriendinnen met kinderen!

’s Avonds lekker op de bank met Suits en wijn!

 

Zaterdag

Ifan’s grote vriend B. kwam logeren. Dat was natuurlijk dolle pret! Ze hebben elkaar de hele dag vermaakt. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het wel lekker makkelijk vond 😉

 

Zondag

De mannen mochten hun schoen zetten en dat was ’s ochtends natuurlijk dolle pret!

Voordat B. weer naar huis gingen hebben de mannen samen op de bank nog even wat boekjes gelezen, echt een smelt momentje ♥

 

Maandag

Ik zat achter de laptop maar er kwam echt helemaal niks uit mijn vingers. Ik was echt Koos Inspiratieloos!

Ifan was helemaal in de ban van zijn nieuwe playmobil (en zeker van het boekje wat erbij zat!).

 

Dinsdag

Dinsdagochtend moesten we met z’n alle naar de tandarts. Dit was voor Ifan de eerste keer. Hij vond het reuze interessant. Ik was stiekem een beetje bang dat hij het doodeng zou vinden maar het viel reuze mee. Zodra hij bij mij op schoot zat was er niks aan de hand 🙂 Hij kreeg nog een nieuwe tandenborstel en zo’n spiegeltje wat de tandarts ook altijd heeft.

’s Avond na het eten gingen we lekker in bad. Ifan vind het heerlijk! Hoe meer schuim, hoe beter en het liefste de hele, ik herhaal hele, badkamer zeiknat 😉

Wat vinden jullie van m’n nieuwe coupé? En ik doe niet eens mee aan de hot mama challenge 😉

You may also like

4 Comments

 • Rachel Kromdijk

  Super leuk artikel! en wat een leuke foto’s!

  25 november 2015 at 12:46 Reply
 • saskia

  Dat koos inspiratieloos heb ik de laatste tijd ook regelmatig. Zit ik een beetje achter mijn laptop, urenlang, en als ik dan bedenk wat ik heb gedaan is het niet zo veel 🙁 Leuk overzichtje, heel mooi je haar dat donkere, jammer dat het de eerste keer niet zo mooi gedaan was.
  saskia onlangs geplaatst…Sinterklaastip: Aladins vliegende tapijtMy Profile

  25 november 2015 at 20:46 Reply
  • Charlotte | Lovely Charlotte

   Ah, gelukkig ben ik niet de enige! Dankjewel, ben ook echt blij met deze kleur! Jij ook succes met nieuwe dingen bedenken en schrijven 🙂

   25 november 2015 at 21:47 Reply

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: