Lovely Pictures

Lovely Pictures | Week #46

Lovely Pictures of this Week!Er zijn zoveel fijne momenten die ik vast heb gelegd. Daarom iedere week, een Lovely Pictures gevuld met mijn favoriete foto’s van de afgelopen week.

Afgelopen week bestond uit een dagje juffen, een gezellig etentje, Sinterklaas en mijn lieve zusje die een aantal dagen kwam logeren 🙂

Kijk je gezellig mee naar mijn week in foto’s?

Voor alle andere Lovely Pictures kijk je hier!

Inhoudsopgave

Woensdag

’s Ochtends gingen Ifan en ik eerst even wat boodschappen doen en besloten te gaan lunchen bij de HEMA. Op de weg terug naar de auto kwamen wilde Ifan nog even in deze auto. Kijk dat koppie nou 😉

Dafydd was die dag in Düsseldorf voor zijn werk. Ifan en ik hebben samen Sint Maarten gelopen in onze buurt. Het viel me dit jaar echt op dat er een heleboel mensen gewoon niet open deden, hoewel ik kon zien dat ze thuis waren! Ik kan er niks aan doen, maar dat vind ik zo suf!

Zie op de laatste foto onze buit! Genoeg snoep voor de komende weken in ieder geval 😉

Donderdag

Ik kocht bij Kruidvat deze Prime and Fine Anti-Red Base. Ik heb vaak last van rode vlekken in m’n gezicht dus wilde deze uitproberen. Ik ben er blij mee 🙂

Onverwachts werd ik gebeld of ik een dagje kon invallen op school. Ja hoor, dat kan ik wel! Het was een ontzettend leuke en fijne dag. Ik wist meteen weer waarom ik zo van het onderwijs houd. Na een hele periode niet meer voor de klas te hebben gestaan begonnen de twijfels toch wel wat toe te nemen. Deze waren in een klap weggevaagd na deze dag!

Vrijdag

Omdat ik donderdag onverwachts heb gewerkt, had ik een aantal dingen die op m’n to-do lijstje stonden niet gedaan. ’s Avonds zouden mijn nichtje en haar vriend komen eten en ik moest nog wat boodschappen doen (en koken, het huis opruimen, stofzuigen etc.)

Ik maakte Italiaanse tapas. Ik vind het altijd lekker om verschillende hapjes te eten in plaats van één grote hoofdmaaltijd.

Ik vergat die dag ook om foto’s te maken (druk, druk, druk 😉 )

Zaterdag

Natuurlijk hebben wij, net zoals de rest van Nederland behalve Meppel, de intocht van Sinterklaas op televisie gekeken. Dit is het eerste jaar dat Ifan het ook echt begrijpt en er zelf naar vraagt. Zo leuk! Ik zit al met een brok in m’n keel naar hem te kijken als hij de liedjes mee aan het zingen is, emotrut alert!

’s Avonds moest natuurlijk ook zijn schoen worden gezet. Die middag was hij al druk bezig geweest met het maken van een mooie kleurplaat en een brief voor de Sint. We hadden geen wortels in huis (oeps!) dus toen maar een stuk komkommer 😉

Als ik ergens een leuk cadeautje zie, neem ik het eigenlijk altijd wel mee. Dit bewaar ik dan voor een andere keer. We hadden dus al voldoende cadeautjes voor in zijn schoen 🙂

Ifan en daddy

Zondag

We besloten om niet naar de intocht van Sinterklaas te gaan. We hadden het al op televisie gezien en het was zo’n slecht weer. We hebben lekker een dagje binnen gezeten. Deden spelletjes en genoten van elkaar ♥

Maandag

Mijn allerliefste zusje kwam een aantal dagen bij ons logeren. Ze zou ’s ochtend rond een uurtje of 11 bij ons zijn. Ik had Ifan weggebracht en zat nét achter m’n laptop om wat artikelen te typen en mailtjes te beantwoorden, toen ik van Anne een berichtje kreeg dat ze vertraging had. Ze stond in Utrecht en kon niet meer verder omdat er een defecte trein op de route naar Amsterdam was. Ik, de meest fantastische zus ooit ;-), besloot haar maar even op te halen in Utrecht. Wat een ramp is dat! Overal wordt aan de weg gewerkt en ik had geen idee waar ik kon parkeren. Gelukkig had Anne me al snel gevonden en kon de terugreis weer beginnen.

Dinsdag

Na Ifan te hebben afgezet op het kinderdagverblijf zijn Anne en ik eerst even de Action ingedoken. Ik scoorde er wat dingen voor Ifan’s verjaardagsfeestje. Daarna hebben we de auto thuis neergezet en zijn we met de bus naar het centrum gegaan.

We hebben lekker geshopt (wonder boven wonder kocht ik gewoon helemaal niks! Mag ik even een applausje 😉 ) en heerlijk samen geluncht bij de McDonalds 😉 Wat trouwens een beetje tegenviel 🙁

Ik zag deze leuke oorbellen bij Six en spotte een doos Playmobil voor € 19,99 bij Kruidvat! Omdat er woensdag een extra koopavond is met 30% korting op speelgoed, wachtte ik even met kopen tot dan.

’s Middags hadden Dafydd en ik een gesprek met de nieuwe juf van Ifan. My, my, ik heb echt m’n best moeten doen om niet in janken uit te barsten, heb je hem weer de emotrut alert!

 

Had/Heb jij er ook zo’n last van toen jouw kind voor het eerst naar school ging? Ik voel me echt een suffe trut, maar ik kan er gewoon echt niks aan doen. En Dafydd maar lachen 😉

 

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: