Lovely Pictures

Lovely Pictures | Week #45

Lovely Pictures of this Week!

Er zijn zoveel fijne momenten die ik vast heb gelegd. Daarom zet ik iedere week, een blog gevuld met mijn favoriete foto’s van de afgelopen week online.

Afgelopen week bestond uit boksen, verjaardag van een vriendin, mijn ouders die een dagje op bezoek kwam, even snel de stad in met m’n zusje en cadeautjes uitzoeken.

Kijk je gezellig mee naar mijn week in foto’s?

Voor alle andere Lovely Pictures kijk je hier!

Woensdag

Ik schreef de review van het kookboek “Zoals alleen oma dat kan”. Ik ben ontzettend enthousiast over dit boek! Het heeft mooie foto’s en heerlijke recepten. Daarnaast staat er bij elk recept een duidelijk omschrijving, wat het hoofdingrediënt is, of het een voor-, hoofd- of nagerecht is en of het snel te maken is.

Ik mag één exemplaar weggeven! Als je mee wil doen, kijk dan even bij het review artikel 🙂

 

Donderdag

Donderdagochtend begon ik al vroeg met workout met mijn lieve personal trainer. Heerlijk om ’s ochtend als eerste meteen te gaan trainen. De rest van de dag heb je daar echt profijt van!

De middelste foto is gemaakt door Ifan. Ik heb een speciale kids app op m’n telefoon waar hij spelletjes en dergelijke in kan doen. Hij kan er ook foto’s mee maken. Iedere keer als Ifan een spelletje op mijn telefoon heeft gedaan, staat mijn hele geheugen vol met dit soort foto’s 😉

Overdag had ik echt geen zin om boodschappen te doen. Na het eten heeft Dafydd Ifan in bed gelegd en ben ik toch maar boodschappen gaan doen. Ontbijten de volgende dag werd anders toch wel heel karig…

 

Vrijdag

Ifan krijgt zo nu en dan een pakketje met een lieve kaart van zijn Mamgu en Tadcu uit Wales. Het is altijd feest als er weer post voor hem is. Hij krijgt de leukste dingetjes!

Zaterdag

Ik ben gek op verse muntthee. Ik ben eigenlijk meer een koffiedrinker, maar muntthee vind ik heerlijk! Zo ook zaterdagochtend. Ik dacht lekker een kopje thee! Nou, dat ging dus even goed mis. Ik wilde iets van tafel pakken toen m’n vinger in het glas bleef haken en ik de complete inhoud over me heen kreeg. Gelukkig was de thee niet meer zo ontzettend heet 😉 Dit soort dingen gebeuren alleen mij en overkomen mij ook altijd, ik weet niet wat dat is…

’s Avond gingen we naar de verjaardag van vriendin Steef. Ze werd 30, en dat moest natuurlijk gevierd worden! Rond 00:30 uur waren we weer thuis om de oppas af te lossen. We waren natuurlijk ontzettend laat opgebleven, dus het was meteen door naar bed 😉

 

Zondag

Mijn ouders en zusje kwamen een dagje naar Haarlem om onze nieuwe bank te bekijken (en ons natuurlijk ook!). ’s Ochtends bakte ik samen met Ifan een cake. Hij mocht de slagroom aflikken, net zoals wij dat vroeger ook mochten.

Ik kreeg van m’n moeder een super leuke mok. Past natuurlijk erg goed 😉

’s Middags ging ik nog even snel met mijn zusje de stad in. We waren met de bus gegaan. Op de terugweg moesten we dik 20 minuten wachten tot de bus kwam dus besloten we maar even bij Starbucks te gaan zitten. Ik dronk een speculaas latte. Vond hem erg lekker! Hij is best kruidig en zoet!

 

Maandag

Kijk nou, wat een leuk bordje! Ik vond deze bij de Action voor volgens mij minder dan één euro!

De houten kandelaars had ik al een tijdje en was er onderhand wel een beetje op uitgekeken. Mijn zusje, de interieurarchitect, had een top idee. Dan schilder je ze toch gewoon. Suf dat ik daar zelf niet aan had gedacht! Ik had nog leuke mintgroene/blauwe verf staan waarmee ik ooit het keukentrapje heb geschilderd.

’s Avonds was het weer workout time! Ik maakte deze selfie na de workout en voordat ik onder de douche ging. Lekker koppie 😉

 

Dinsdag

De eerste foto is eerder deze week gemaakt, maar ik vind hem zo leuk om te zien. Ifan heeft zijn momenten, maar over het algemeen luistert hij erg goed. We waren aan het wandelen en iedere keer wilde Ifan vooruit rennen. Als ik zei tot de lantarenpaal luisterde hij ook goed en stopte daar netjes 🙂 Soms als ik foto’s terug zie, zie ik pas hoe groot ‘ie eigenlijk al word ♥

’s Avond moest de ‘nieuwe’ fiets nog even gefixt worden door Ifan en Daddy. Samen zijn het af en toe echt net buurman & buurman 😉

Het resultaat van mijn DIY van maandag! Ik ben blij met het resultaat! Jammer dat nu die kaars niet meer zo goed past!

 

Heb jij nog leuke dingen voor komende week op de planning staan?

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: