Lovely Pictures

Lovely Pictures | Week #44

Lovely Pictures of this Week!

Er zijn zoveel fijne momenten die ik vast heb gelegd. Daarom zet ik iedere week, een blog gevuld met mijn favoriete foto’s van de afgelopen week online.

Afgelopen week bestond uit een heerlijke lunch, de nieuwe bank, date night, een luier dag, geen motivatie en toch weer wel.

Kijk je gezellig mee naar mijn week in foto’s?

Voor alle andere Lovely Pictures kijk je hier!

 

Inhoudsopgave

Woensdag

’s Ochtend hebben Ifan en ik lekker in huis gerommeld. Beetje spelen, wat knutselen. Je kent het wel.
’s Middag gingen we nog even snel wat boodschappen doen. Ik wilde even naar de Action voor een mandje (wat ik natuurlijk niet kon vinden!), daarna nog snel het avondeten scoren. Nou, dat snel viel tegen! Ifan was moe (hij was die ochtend om 05:30 uur wakker (poeh!) en alles wat hij wilde mocht natuurlijk niet van mama. Wat een trut ben ik ook hé 😉 Nadat we eindelijk thuis waren en ik aan het koken was viel meneer in slaap aan tafel. Ik stond met m’n rug naar hem toe eten op de borden te doen en toen ik me omdraaide lag hij te slapen. Ahhh, arm kind! Hij wilde ook echt iet wakker worden, dus heb ik hem maar even op de bank laten slapen tot Dafydd thuis kwam en we toch echt gingen eten.

 

Donderdag

Donderdagochtend heb ik Ifan eerst naar het kinderdagverblijf gebracht. Het is zo fijn dat hij het daar zo goed naar zijn zin heeft! Zodra we de groep binnen stappen en Ifan zijn vriendjes ziet is hij weg 🙂

Zaterdag zou de nieuwe bank komen en ik wilde nog even wat kleine dingetjes scoren, dus ik ging even naar de Kwantum. Wat een leuke winkel! Ik zag daar deze twee mooie lampen. Ik wil graag nog een vloerlamp maar wist niet zo goed wat. Deze vind ik erg mooi!

Vrijdag

Ik werd uitgenodigd door A.W. Bruna en Kip&Ei voor een lunch bij boekenhandel H. de Vries in Haarlem. Danny Jansen, één van de chefs van 24Kitchen, heeft een nieuw kookboek geschreven: “Zoals alleen oma dat kan”. Dit werd tijdens deze lunch aan ons gepresenteerd.

Ik ging lekker op de fiets, het was prachtig weer! ’s Avond moest de ‘oude’ bank uit elkaar worden gehaald en alles worden opgeruimd, want zaterdag zou de nieuwe bank komen!

Zaterdag

Tussen 09:00 en 11:00 uur zou de nieuwe bank komen. De avond van tevoren had Dafydd de ‘oude’ bank al naar de logeerkamer verhuist en één van de twee delen uit elkaar gehaald om af te voeren. Rond 10:00 uur belde de bezorger aan en heeft Dafydd samen met deze ontzettend vriendelijke meneer de bank naar boven getild en op zijn plek gezet. Hij nam al het afval (plastic en papier) gelukkig weer mee, ideaal!

’s Avond kwam de oppas. Omdat Dafydd zo hard had gewerkt afgelopen week met het schilderen en opruimen, heb ik hem getrakteerd op een etentje en de nieuwe James Bond film. Ik ben dan weer zo’n suffe doos die daar geen foto’s van heeft gemaakt 😉

Zondag

Zondag is altijd een lekkere luierdag bij ons. ’s Ochtend speelden we wat met Ifan met o.a. hamertje tik. Ik ging daarna samen me hem naar de IKEA om een nieuw speelkleed te kopen. Het andere kleed had ik gewassen en in de droger gedaan. Dat laatste kan je beter niet doen, weet ik nu. Oeps 😉

Ifan wilde net zoals mama ook een tattoo, gelukkig hadden we nog plakplaatjes liggen van Thomas de Trein. Super cool, vond hij ’t!

De hele dag was het mistig. Dit is mijn nieuwe uitzicht vanaf de bank 🙂

 

Nite Nite!

Maandag

Maandag was echt zo’n dag dat er niks uit m’n handen kwam. Ik had de vlog van vrijdag geëdit en verder niet zoveel. ’s Avond ging ik wel lekker een uurtje boksen. Dat maakt zo’n dag alweer een stuk beter!

Ik vond dit plaatje op Pinterest. Moest zo lachen!

 

Werken!

Dinsdag

Gelukkig ging het dinsdag alweer een stuk beter met mijn motivatie! Ik schreef een hoop artikelen en heb een aantal klusjes gedaan die nog op me lagen te wachten (en telkens werden uitgesteld!).

Sinds zondag zijn Dafydd en ik helemaal in to de serie Suits! Wat een leuke serie en wat zijn die mannen leuk!
We hebben samen lekker een avondje bank gehangen 😉

 

En wat vinden jullie van de nieuwe bank? Wij zijn er echt ontzettend blij mee 🙂 Gaan jullie vaak op date night met je significant other? 

 

You may also like

2 Comments

 • Jeanine

  Die lampen van de kwantum zijn erg mooi. Ik ben ook nog opzoek naar een mooie industriële lamp voor in de woonkamer, maar de perfecte nog niet kunnen vinden. Ooo ik baal nog steeds dat ik niet naar die lunch ben geweest haha. Ziet er super lekker uit.
  Jeanine onlangs geplaatst…De uitgebreide vocabulair van mijn kinderenMy Profile

  4 november 2015 at 09:37 Reply
  • Charlotte | Lovely Charlotte

   Ben ook lang op zoek geweest naar lampen. Vind deze heel mooi maar ik vind iets anders ook mooi, twijfels twijfels 😉
   Jammer dat je er niet was, had je graag een keer ontmoet!
   Fijn weekend x
   Charlotte | Lovely Charlotte onlangs geplaatst…Review | Zoals alleen oma dat kanMy Profile

   6 november 2015 at 10:45 Reply

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: