Lovely Pictures

Lovely Pictures | Week #43

Lovely Pictures of this Week!

Er zijn zoveel fijne momenten die ik vast heb gelegd. Daarom zet ik iedere week, een blog gevuld met mijn favoriete foto’s van de afgelopen week online.

Afgelopen week bestond uit een evenement speciaal voor kids, een dagje bloggen, een weekendje in Epe en een nieuwe kleur op de kozijnen!

Kijk je gezellig mee naar mijn week in foto’s?

Voor alle andere Lovely Pictures kijk je hier!

2015-10-21 14.49.18

Schilderen

Inhoudsopgave

Woensdag

We werden door Novotel uitgenodigd voor het evenement: “Tussen kunst en kids”. Het was een ontzettend leuke middag! Ifan ging zo trots als een pauw naar huis met zijn kunstwerk. Ik vind zijn schilderij echt heel leuk geworden. Thuis mengt hij altijd alle verf tot een vieze, bruine poep kleur. Dus al deze kleurtje zijn wel eens leuk voor de verandering. Het schilderij komt te hangen aan de muur boven zijn tafeltje 🙂

 

Sjaal

Gingerlove

Donderdag

Donderdagochtend zette ik Ifan af bij het kinderdagverblijf en reed zelf door naar de stad. Ik was op zoek naar een nieuwe winterjas. Bij Only kocht ik een jas, sjaal en een heerlijk zachte trui. Helemaal blij!

Thuis heb ik nog even aan m’n blog gewerkt en wat dingen in het huis gedaan. Om even bij te komen dronk ik een Gingerlove hot drink. Ik ben gek op de smaak met gember! Ken jij het product al en wat is jouw favoriete smaak?

Speeltuin

Glijbaan

Vrijdag

Dafydd ging dit weekend de kozijnen schilderen (eindelijk geen roze meer 😉 ) Dus ik zou naar m’n ouders gaan. Aangezien het bij hen herfstvakantie was wilde ze graag ergens naartoe. Ze kozen voor een weekje op de Veluwe. We gingen naar De Schaapskooi in Epe. Rond een uurtje of 2 reden Ifan en ik weg. ’s Avonds aten we lekker frietjes en hebben we lekker gekletst.

2015-10-24 12.08.19  2015-10-24 12.24.04  2015-10-24 13.57.44  2015-10-24 12.45.55
2015-10-24 17.12.36

2015-10-24 12.30.06

Zaterdag

Zoals de rest van Nederland 😉 gingen wij zaterdag naar de Dierentuin Burger’s Zoo. Wat een prachtige dierentuin is dit toch, vanaf kleins af aan al mijn favoriet! Vooral de Bush, Dessert en Ocean vind ik heel gaaf 🙂 Ifan vond het natuurlijk fantastisch, hij is gek op dieren! Bij de Ocean keek hij zijn ogen uit!

’s Avond gingen we nog lekker ergens eten en toen weer terug naar het huisje. Ifan was gesloopt na zo’n leuke dag. Hij sliep binnen vijf minuten, ook lekker!

Ifan en oma Ifan en opa Koos Konijn Indoor speeltuin

Zondag

Zondag hebben we lekker rustig aan gedaan. Mijn zusje Anne vertrok ’s ochtend alweer naar huis. Wij gingen ’s middag lekker wandelen over het park en in alle speeltuinen spelen natuurlijk 😉

Daarna hebben we een kopje koffie gedronken in het restaurant en heeft Ifan Koos Konijn ontmoet en een hand gegeven. Bij het restaurant zat een (kleine) indoor speeltuin. Dat was natuurlijk helemaal te gek! Ifan heeft heerlijk gespeeld 🙂

Selfie! Witte kozijnen!

Maandag

Maandag ochtend ging we eerst nog even fietsen met z’n allen, in zo’n soort van omgebouwd golfkarretje. Jeetje, dat fiets echt onwijs zwaar! Mijn vader en ik hebben de nodige calorietjes wel verbrand tijdens dat uurtje 😉
Mijn moeder, de selfie-queen, is echt een ster in foto’s nemen. “Ik weet toch ook niet hoe dat moet!” Trust me, dit was nog de beste haha!

Sorry mam, ik kon het niet laten. Deze is best redelijk, toch?!

Daarna zijn Ifan en ik weer terug naar Haarlem gereden. Toen ik thuis kwam had mijn allerliefste man alle kozijnen en deuren geschilderd. Wat ziet het er goed uit, hé?! Ik ben zo blij dat alles nu wit is. Begin nooit aan een kleurtje op je kozijnen en deuren, blijf gewoon lekker bij wit 😉

Dinsdag

Dinsdag ging Ifan weer naar het kinderdagverblijf. Werkte ik mijn mails weg en schreef ik alvast wat blogs. Vouwde ik de was op en ruimde het huis een beetje op. Én vergat ik om foto’s te maken!

Zijn jullie wel eens in De Schaapkooi in Epe geweest, wat vond je ervan? Ik vond het echt een ideaal park voor als je met (kleine) kinderen op vakantie gaat. Het enige wat een beetje tegenviel waren de bedden en banken in het huisje. De bedden waren erg hard en de banken doorgzakt, nehhh!

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: