Lovely Pictures

Lovely Pictures | Week #42

Lovely Pictures of this Week!

Er zijn zoveel fijne momenten die ik vast heb gelegd. Daarom zet ik iedere week, een blog gevuld met mijn favoriete foto’s van de afgelopen week online.

Afgelopen week bestond uit een nog één dagje bij mijn ouders, Dafydd die weer thuis kwam van een week zakenreis en een lekker rustig weekend.

Kijk je gezellig mee naar mijn week in foto’s?

 

Inhoudsopgave

2015-10-14 17.35.08

2015-10-14 17.59.04

Woensdag

Op woensdag waren Ifan en ik in de ochtend nog in Brabant bij mijn ouders. ’s Middags rond een uurtje of 3 vertrokken we weer richting huis. Omdat ik geen zin meer had om boodschappe te doen of te koken, hebben Ifan en ik lekker bij McDonald’s gegeten. “Kijk mama, deze is ook tegen de regen!” zei Ifan met de doos van het Happy Meal op zijn hoofd 😉

Bezoekers aantal

Annette borstelen

Donderdag

Ik schreef de blog “Mijn kind is vaak ziek, en dat ik mijn schuld!” Dit artikel is het best gelezen artikel tot nu toe. Misschien voor de grotere bloggers een lachertje, maar voor mij echt wel een geluksmomentje. Iets waar ik trots op ben!

Ifan en Annette beginnen steeds meer interactie met elkaar te hebben. Zo vind Ifan het bijvoorbeeld erg leuk om Annette te borstelen 🙂

Ifan de bouwer

Ifan de bouwer

Vrijdag

Het voer voor Annette wordt altijd in een grote doos bezorgd. Ifan moest zijn “toolbox” hebben om de doos even plat te maken. Moet je dat gezicht zien!

Once Upon A Time

The Vampire Diaries

Zaterdag & Zondag

We hebben vooral een heerlijk, rustig weekend gehad. Dafydd was net thuis van een drukke zakenreis en we hadden elkaar flink gemist.

Ook keek ik mijn favoriete series, Once Upon a Time en The Vampire Diaries!

Verse sinaasappelsap

Van Weebly naar WordPress

Maandag

Maandag heb ik, na lang erover te hebben nagedacht, besloten om Lovely Charlotte over te zetten naar WordPress. Ik ben begonnen bij Weebly. Prima, maar na een tijdje begon ik toch wel wat dingen te missen.

’s Ochtend deed ik de weekboodschappen. Bij de Albert Heijn kan je zelf je sinaasappels uitpersen. Goed voor de vitamines!

Helemaal verregend!

Verse groentesoep

Dinsdag

Dinsdag ging ik lunchen met mijn bestie. Op de fiets heen was het mooi weer. We kletsten lekker bij en hadden het erg gezellig 😉 Toen ik nét op de fiets zat om weer terug naar huis te gaan begon het ineens keihard te regenen. Ga je ook eens een keertje fietsen!

’s Avond aten we lekker verse groentesoep. Ik ben gek op soep! Heerlijk nu het weer wat kouder begint te worden.

Wat deed jij allemaal de afgelopen week? Is jouw man/vriend/partner ook wel eens op zakenreis? Ik vind het niet zo erg als Dafydd een paar nachtjes weg is, soms is het ook wel eens lekker om een avondje alleen thuis te zijn (met kind in bed dan, hé!)

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: