Lovely Pictures

Lovely Pictures | Week #36 Logees en Strand

We beginnen te wennen aan het op en neer rijden naar Haarlem iedere ochtend, mijn zusje en haar vriend kwamen logeren en we gingen een dagje naar het strand.

♥ Maandag ♥

Lovely Pictures | Stand en logees

Maandag was een normale dag. Ik bracht Ifan naar school ’s ochtend (nog even!!) en ben toen meteen boodschappen gaan doen. Ik wil altijd vóór 10:00 uur weer terug zijn want dan kan ik nog met mijn auto bij het huisje komen. En hoef ik niet te sjouwen met zware boodschappen!

Verder werkte ik wat aan de site, keek ik wat Netflix en ruimde ik het huisje op. Rond 17:30 uur kwamen Dafydd en Ifan thuis en had ik het eten klaar. Om 19:00 uur was het bedtijd voor Ifan en daarna zijn Dafydd en ik lekker de bank op gekropen voor onze favoriete serie van dit moment: “How I met your mother.”

 

♥ Dinsdag ♥

We hebben een huis gekocht!

Dinsdag was weer een normale dag. Ik bracht Ifan naar school reed weer terug naar Zandvoort en kroop achter de computer om vervolgens niks op papier te krijgen en enigszins moedeloos naar het scherm te blijven kijken.

Nu de verhuizing naar ons nieuwe huis steeds dichterbij komt, kan ik me maar slecht concentreren en is mijn inspiratie en motivatie ook ver te zoeken.

Kom straks allemaal wel goed als we helemaal gesetteld zijn en alles is weer rustig. Ik laat het nu ook gewoon maar even gaan. Het heeft geen zin om iets te gaan forceren want dan wordt het al helemaal niks 😉

♥ Woensdag ♥

Ik bracht Ifan naar school en reed daarna weer terug 😉 Mijn zusjee en haar vriend zouden een nachtje bij ons komen logeren en zouden rond een uurtje of half 11 in Zandvoort zijn. Om 11 uur haalde ik ze o bij de parkeerplaats. Samen liepen we terug naar ons huisje.

Ik moest Ifan ophalen van school en daarna moesten we nog naar de tandarts. Ik besloot om maar in Haarlem te blijven en even te lunchen bij HEMA. Mijn zusje en haar vriend gingen ondertussen naar het strand.

2016-09-07-16-23-34

Na de tandarts had ik Ifan belooft om samen te gaan mini golfen. Tante Anne en ome Mark waren er nu ook bij, dus des te leuker! Het overgrote deel hebben wij gegolfd en niet Ifan, maar goed hij had het naar zijn zin 😉

Na het golfen doken we nog de spelletjes hal in en Ifan won een hoop kaartjes. Helaas (zoals altijd!) kon je niet echt veel voor de kaartjes krijgen. Hij koos voor een mini hondje in een blikje. Je kent het wel, iets wat voor één dag leuk is, daarna kwijt raakt en na zes weken het hele huis voor op z’n kop gezet moet worden om dat het terug gevonden MOET worden 😡

2016-09-07-19-03-06

Aan het einde van de dag gingen we samen nog uit eten. Ifan mocht een toetje maken met Orry. Hij vond het de bom! Ifan heeft onwijs gelachen en was niet meer bij Orry weg te slaan. Eerst durfde ‘ie nog niet dichtbij te komen, maar als het ijs eenmaal gebroken is…

Na het eten maar snel naar bed want morgen is het weer een gewone dag school!

♥ Donderdag ♥ 

Alles wat fout kon gaan, ging ook fout!

Wat een dag! ’s Ochtend ging echt alles fout, wat ook maar fout kón gaan! Ifan plaste ’s nachts in bed. Harry (dé knuffel) was ook nat, dus die moest in bad. We gingen al ies later dan gepland weg en toen was er ook nog eens een file waar we een half uur in hebben gestaan. Hierdoor waren te laat op school én was ik te laat voor m’n bokstraining.

Gelukkig kon ik alles er lekker even uit meppen bij het boksen (helemaal stuk aan het eind!) en daarna weer richting Zandvoort. ’s Middags zijn mijn zusje, haar vriend en ik even gaan zwemmen en toen was het alweer tijd om Ifan op te halen.

We deden met z’n alle nog wat boodschappen in Haarlem en ruilde het cadeautje wat Ifan van tante Anne en oma Mark had gekregen om voor iets anders die het wel deed.

Na het eten ging Anne en Mark weer terug naar huis en was het Ifan’s bedtijd. Daarna plofte we op de bank met Netflix en gingen we op tijd naar bed.

♥ Vrijdag ♥

2016-09-10-15-45-20

Leuk! Vrijdag kwam ik erachter dat ik weer een aantal volgers erbij had o Instagram! Het draait heus niet alleen maar om de volgers, maar het is toch leuk om te zien dat je foto’s gewaardeerd worden 😀

Dafydd bracht Ifan weg naar school dus ik kon even rustig aan doen ’s ochtends. Ik had rond 10:00 uur met een vriendinnetje afgesproken voor koffie. Om kwart over 11 reed ik weer richting Haarlem om op tijd te zijn om Ifan van school te halen.

’s Middags deden we niet zoveel. We aten boterhammen, keken wat Netflix en speelden samen met de Lego.

♥ Zaterdag ♥

dscf1006

dscf1005

Dagje strand! Heerlijk om zo dichtbij het strand te zitten. Binnen 5 minuten fietsen staan we met onze voeten al in het zand. Het was prachtig weer. Ifan heeft zelfs nog in de zee “gezwommen”. Na een paar uurtje gingen we weer terug naar het huisje.

We gingen direct door het bad in en daarna lekker eten. Toen Ifan naar bed was gingen Dafydd en ik weer de bank op en lekker Netflixen!

♥ Zondag ♥

Lovely Pictures week 36 Logees en Strand

’s Ochtend eerst Skypen met Mamgu en Tadcu! Standaard prik in het weekend. Normaal gesproken eigenlijk altijd op de zaterdag, maar nu kwam er iets tussen dus werd het verschoven naar de zondag.

We vinden het belangrijk dat ook Dafydd’s ouders Ifan voldoende kunnen zien en Ifan hen natuurlijk ook. Wat is er dan mooier om te Skypen? Mamgu heeft Ifan al geregeld boekjes voorgelezen en ze doe ook vaak goocheltrucs. Ifan tovert dan een stukje papier naar Mamgu en Tadgu toe en dit gaat altijd goed 😉 knap hé?!

’s Middags kwam een vriendje van Ifan en zijn ouders zwemmen. Eerst lunchten we samen en toen op naar het zwembad! De mannen hadden de tijd van hun leven en waren niet te houden. Ik denk dat ik wel 20 keer van de glijbaan af ben geweest!

Van al dat zwemmen krijg je natuurlijk flinke trek dus haalde we frietjes. Na het eten waren de mannen helemaal op en was het tijd om naar bed te gaan. We namen afscheid, en ik legde Ifan meteen op bed. Soms is het zo’n grote vent, maar af en toe is het dan weer mijn kleine manneke, zeker als ‘ie moe is ♥

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: