Lovely Pictures

Lovely Pictures | Week #35 Weer naar school!

De eerste week in Zandvoort én voor Ifan weer de eerste week naar school. Eindelijk begint het “normale” leven weer en hebben we weer wat structuur in onze dagen zitten.

Inhoudsopgave

♥ Maandag ♥

2016-08-31 11.20.17

Weer naar school!

Eerste dag weer naar school na de zomervakantie! Ifan had er onwijs veel zin in en ging dan ook als een stuiterbal door de klas heen 😉

Het was nog even kijken hoe lang het rijden is vanaf Zandvoort, maar dat viel me reuze mee. Ik ben ’s ochtend zo’n 20 minuutje onderweg. Wel moeten we eerste met de fiets van het huisje naar de parkeerplaats wat ook nog 5 minuten duurt. Ach, het is maar voor een paar weekjes en we hadden het vele malen slechter kunnen treffen. Wie kan nou zeggen dat ‘ie op woensdagmiddag eerst even gaan mini golfen, daarna naar het zwembad en dan nog even in de speeltuin gaat spelen?!

Ik heb de rest van de dag dingen uitgezocht, boodschappen gedaan en alles een beetje in orde gemaakt in het huisje.

’s Avonds zag ik dat ik 750 Instagram volgers heb! Super leuk, dankjewel lieve volgers! Mocht je me nog niet volgen en lijkt dat je leuk, kijk dan even op mijn Instagram profiel!

 

♥ Dinsdag ♥

2016-09-01 20.24.44

Grote wasjes, kleine wasjes

’s Avonds deden we ons eerste wasje in Center Parcs. Ik dacht niet dat ik dit ooit zou zeggen, maar ik mis mijn wasmachine!

2016-09-02 13.56.18

Poes heeft het hier goed naar haar zin. Ze ligt lekker op de bank te dutten, haar plekje. Als een van ons daar gaat zitten blijft ze net zo lang draaien tot we aan de kant gaan 😉

Ifan ging vandaag weer naar school en naar de opvang. Ik ben bezig geweest met bloggen en deed verder niet veel bijzonders.

 

♥ Woensdag ♥

2016_0830_13004300

2016_0830_12582100

Let’s go outside

Dafydd bracht Ifan vandaag naar school. Heel fijn op deze korte dagen. Anders heb ik het gevoel dat ik net weer terug in het huisje ben en alweer moet vertrekken naar Haarlem.

Het was mooi weer. Nadat ik Ifan weer opgehaalde van school, aten we een boterham en zijn daarna lekker gaan wandelen op het park. We hebben de kinderboerderij bezocht en hebben gespeeld in de speeltuin.

 

♥ Donderdag ♥

2016_0830_13135200

Gezond eten en tandenpoetsen

Ik probeer weer op de gezonde tour te gaan. De afgelopen tijd is het niet echt gelukt door alle stress en onzekerheid, en dat voel ik. Niet dat ik aangekomen ben, eerder afgevallen, maar ik merk dat ik minder energie heb en sneller naar de suiker neig.

2016_0830_13100200

Ik kocht voor Ifan deze nieuwe Oral-B tandenborstel. We hadden al een elektrische tandenborsten, maar dit was zo’n wegwerp ding. En die was wel aan vervanging toe 😉 Bij Etos was er 40% korting op al het elektrisch poetsen dus de uitgelezen kans!

Oral-B ontwikkelden bij de tandenborstel een ontzettend leuke en handige app. De Magic Timer. Hiermee worden kinderen gestimuleerd om 2 minuten te poetsen. Ze krijgen een ster op de kalender en een sticker in het stickerboek als beloning. Ifan vind het helemaal de bom!

 

♥ Vrijdag ♥

2016-09-02 16.41.45

Pepernoten?!

Nadat ik Ifan van school ophaalde, gingen we boodschappen doen. En zag ik de perpnoten en chocolade letters alweer in de winkel staan. Jongens, het is nét september! Doe is even normaal!

 

♥ Zaterdag ♥

Fijne avond

Zoals elke zaterdag mocht ik lekker uitslapen en werd er geskypt met de ouders van Dafydd. Als lunch aten we broodjes met knakworst 🙂

Dafydd en Ifan hebben daarna nog mijn auto vol getankt en kochten nog iets wat ik gisteren was vergeten bij de boodschappen door Ifan’s driftbui

2016-09-03 19.04.17

Aan het einde van de middag vertrokken we naar een vriendin. Ze had heerlijk Indisch gekookt! De jongens konden het goed met elkaar vinden (zowel de kleine als de grote 😉 ) en wij hebben heerlijk gekletst tot eigenlijk een beetje te laat. We ging pas om 21:30 uur naar huis ;o het was ook zo gezellig!

 

♥ Zondag ♥

2016-09-04 14.11.41

Op tijd naar bed!

Mijn ouders kwamen lunchen. Hierna hebben we samen even gewandeld over het park. Toen thuis nog wat gedronken en taart gegeten want mijn ouders waren 29 jaar getrouwd!

Mijn vader kijkt trouwens erg lekker op deze foto 😉 maar ze waren een spelletje aan het doen, dus vandaar die gekke blik!

2016-09-04 16.39.38

Dafydd deed samen met Poes een dutje op de bank en Ifan en ik speelden met de Lego.

’s Avonds aten we op tijd en ging Ifan lekker vroeg zijn bed in!

 

Aankomende week komt mijn zusje en haar vriend logeren en hebben we in het weekend een zwem date met een vriendje van Ifan en zijn ouders!

Zijn jouw kinderen ook weer naar school? Vond jij het ook weer fijn om terug in het ritme te komen?

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: