Lovely Pictures

Lovely Pictures | Week #34 Op naar Zandvoort!

Nog een paar dagen bij mijn ouders en daarna vertrokken we naar ons laatste tijdelijke adres, Center Parcs Zandvoort. Eindelijk zit het verhuizen en rond sjouwen van onze spullen er bijna op!

♥ Maandag t/m donderdag ♥

Nog even verwend worden door opa en oma voordat we weer naar “ons” eigen plekje gaan. Ifan kreeg van oma nog een Lego NinjaGo boek en daar staan allemaal leuke spelletjes in.

2016-08-25 11.29.22

Als bedankje voor dat we zolang bij mijn ouders hebben kunnen wonen, hadden we een barbecue voor mijn ouders georganiseerd. We wilden eigenlijk uit eten gaan, maar aangezien het zó warm was en mijn ouders alweer moesten werken, was dit de beste oplossing. En als toetje maakte wel zomerse tiramisu uit de Allerhande!

 

♥ Vrijdag ♥

DSCF0983

Eerst lunchten we nog samen met mijn moeder. Om 13:00 uur reed ik als eerste naar Zandvoort. Dafydd zou zo’n drie kwartier later vertrekken omdat hij met Ifan en poes reed. Zo had ik voldoende tijd om in te checken en naar het huisje te rijden en de eerste spullen alvast naar binnen te brengen.

Toen ik Haarlem binnen kwam rijden, kreeg ik echt weer het “ik ben thuis” gevoel. Ik miste de stad onbewust toch wel!

Aangekomen bij Center Parcs checkte ik in, kreeg ik de sleutels en reed ik naar ons huisje. Op de wisseldagen (vrijdag en maandag) mag je met de auto op het park.

Dafydd stond in de file en zou er dus langer over doen. Dit gaf mij wel de kans om alvast de hele auto uit te pakken. Tegen 16:00 uur arriveerden Dafydd, Ifan en poes ook. We hebben die avond lekker frietjes gehaald, want echt puf om te koken had ik niet meer 😉

 

♥ Zaterdag ♥

2016-08-27 19.35.23

Na een goede nachtrust, de bedden zijn prima, en ontbijt gingen we op pad om boodschappen in Zandvoort te doen. Hierna aten we broodjes met knakworst en zijn toen doorgegaan naar het zwembad.

Het zwembad is niet ontzettend groot. Maar ik vind het voor ons, met een kleuter, juist heel fijn omdat het erg overzichtelijk is. Er zijn twee glijbanen. Eén grote glijbaan, dat je in zo’n buis zit en nog een brede familie glijbaan. Naast het golfslagbad zijn er twee bubbelbaden, een kinderbadje met glijbaantjes en een 25-meterbad om baantjes te trekken.

Ifan vond het erg leuk en vroeg meteen wanneer we weer terug zouden gaan. Gelukkig zitten we hier vijf weken, dus voldoende tijd!

’s Avond hebben Dafydd en ik alle Lego uitgezocht. Eerst hebben we het op kleur gesorteerd en daarna hebben we alle bouwwerken weer opnieuw in elkaar gezet. We hebben nu met Ifan afgesproken dat hij het niet meer uit elkaar mag halen. Wat een monnikenwerk is dat zeg! Maar goed, alles zit weer in elkaar!

2016-08-27 22.21.16

 

♥ Zondag ♥

DSCF0982

De allerlaatste dag van de vakantie! Morgen begint het gewone leven weer en maakt het vakantie ritme plaats voor de regelmaat van het alledaagse leven. Stiekem ook wel weer fijn! Al moet ik wel zeggen dat Zandvoort je wel een vakantie gevoel geeft…

’s Ochtend deden we vooral lekker rustig aan en heeft Ifan de hele tijd gespeeld met zijn in-elkaar-gezetten Lego. Na de lunch vertrokken we richting Haarlem.

We maakten een stop bij IKEA omdat we toch nog wat dingetjes moesten hebben en daarna hadden we een afspraak in ons nieuwe huis! De bewoners hebben een airco op zolder staan, deze was ter overname. We wilden er graag even naar kijken en konden zo ook meteen weer even ons nieuwe huis bekijken. Onze bezichtiging was nogal snel gegaan door wat communicatiefouten van de makelaars, dus hebben we niet alles goed kunnen zien.

Wat was het fijn om daar weer even te zijn! We hebben rustig op ons gemakje rond kunnen kijken en alles goed in ons op kunnen nemen! Nog maar 4 weken (en één dag 😉 )!

Aan het einde van de middag kwamen vrienden van ons gezellig eten. We hadden elkaar al best een tijdje niet meer gezien, dus het was erg fijn om weer even bij te kletsen! Onze zoons zijn dikke vrienden, die hebben de hele middag naar hartenlust gespeeld 🙂

Normaal gesproken is Ifan totaal niet moeilijk met slapen. Alleen hier heeft hij er wat meer moeite mee. Begrijpelijk ook, het kind is het natuurlijk ook helemaal zat om van hot naar her te worden gesleurd. Daarnaast is tijdsbesef ook nog erg lastig. Om het zo visueel mogelijk voor hem te maken, maakte ik een aftelkalender. Iedere ochtend mag hij een kruisje zetten en als alle vakjes vol zijn, wonen we in het nieuwe huis! We merkten meteen dat dit een positieve uitwerking op hem heeft. Hopelijk is het niet alleen van korte duur!

 

Al met al dus weer een rommelige week. Vandaar ook dat er geen artikelen afgelopen weekend online zijn gekomen. Het was gewoon even té veel. Nu alles weer normaal is, heb ik ook weer de tijd en rust om lekker door te werken en flink wat artikelen en video’s te maken!

 

Mocht je nog een verzoek, (gekke) vraag of suggestie hebben, do share!

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

1 Comment

  • En opeens plaste mijn zoon weer in bed... | Lovely Charlotte

    […] hij dus weer met een luier geslapen. Langzamerhand werd de luier weer droog. Toen we eenmaal in Center Parcs zaten, zijn we weer gaan proberen zonder luier te slapen. Dit is nu 5 nachten geleden, en het gaat […]

    1 september 2016 at 12:01 Reply
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    %d bloggers liken dit: