Lovely Pictures

Lovely Pictures | Week #32

Onze eerste week in Wales! Op maandagavond vertrokken we en kwamen dinsdagochtend héééél vroeg bij mijn schoonouders aan. De rest spendeerden we veel tijd thuis en gingen we er samen op uit.

♥ Maandag ♥

Maandagavond rond half 8 vertrokken we vanuit mijn ouders richting Calais om daar met de trein over te steken naar Groot-Brittannië. Ik heb het gehele stuk gerede. Onderweg nog even tanken in België en door naar Frankrijk!

We hadden een plekje in de trein van 01:22 uur gereserveerd, maar toen we aankwamen konden we een trein eerder nemen. Om 23:50 uur vertrok de trein en met 35 minuten waren we in Groot-Brittannië. Dafydd heeft daar gereden. Ik denk dat ik dat ook wel zou kunnen, maar dan niet midden in de nacht.

 

♥ Dinsdag ♥

2016-08-09 05.09.37

Nog steeds onderweg… het begon al licht te worden toen we eindelijk Carmarthen binnen reden. We moesten nog even tanken en weer door!

Om iets voor zessen kwamen we dan eindelijk aan bij mijn schoonouders. Gelukkig zijn zij altijd vroeg wakker en waren ze al op om ons te ontvangen. Na een klein praatje zijn Dafydd en ik snel het bed in gedoken om te slapen. Ifan speelden met Mamgu en Tadcu (oma en opa).

De rest van de dag deden we rustig aan en zijn we ook weer vroeg naar bed gegaan!

 

♥ Woensdag ♥

2016-08-13 14.15.24

De foto wil even niet meewerken met draaien, maar Ifan kreeg een van zijn helden! Bumblebee van de Transformers: Robots in Disquise.

Sinds hij deze serie heeft ontdekt op Netflix is het Tranformers voor en Transformers na 😉

We hebben geluncht in Carmarthen en wat kleding voor Ifan gekocht. Het is tegenwoordig een stuk handiger als hij erbij is als we gaan winkelen voor hem, kan ‘ie het meteen aanpassen!

2016-08-13 14.11.22

 

♥ Donderdag ♥

2016-08-11 18.22.03

2016-08-11 18.22.22

Na de lunch gingen Dafydd en ik nog even terug naar Carmarthen omdat we zelf wat dingen hadden gezien waar we naar wilden kijken. Dafydd is niet zo lang, en dat is best lastig als je voor pakken gaat shoppen. In Groot-Brittannië zijn ze ontzettend goed met lengte maten. Dafydd kocht een onwijs mooi cobalt blauw pak bij Debenhams en ik kocht een spijkerbroek, een trui, een blouse en een nieuwe tas!

’s Avond gingen we lekker uit eten. Wat is Wales trouwens prachtig, hé?!

 

♥ Vrijdag ♥

2016-08-13 14.08.38

Ik maakte de foto van mijn nieuwe favorieten tas! Ik kocht deze saddlebag bij Next.

Het was erg koud vandaag en deden niet zoveel. Vooral een beetje binnen zitten, niks doen en spelen met Ifan. Soms best lekker zo’n dagje tussendoor!

 

♥ Zaterdag ♥

DSCF0937

DSCF0938

Buitenspeeldag! Het weer was goed genoeg om lekker de hele middag buiten te spelen. Ifan werd rondgereden op de tractor en kon zijn lol niet op.

De zonnebloemen heeft hij samen met Tadcu gepland toen hij en Dafydd er hier afgelopen april waren. Moet je kijken hoe groot ze al zijn geworden!

 

♥ Zondag ♥

Oeps, even vergeten om foto’s te maken :S Ik vergeet het wel eens vaker. Het zit wel in m’n systeem, maar als ik het gezellig heb denk ik er niet zo aan 😉

Dafydd’s tweelingbroer, zijn vriendin en dochter kwamen lunchen. Aanstaande week zijn ze jarig, maar dan gaat Gethin weg voor een vrijgezellenfeest. Dus vierden ze het samen iets eerder 😉

 

Deze week zijn Dafydd en ik drie dagen in Cardiff, is Dafydd jarig en rijden we op zaterdagavond weer terug naar huis vanuit Wales.

Wat doe jij deze week en ben jij ooit in Wales geweest?

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: