Lovely Pictures

Lovely Pictures | Week #30

Afgelopen week waren mijn ouders nog op vakantie, kwamen ze op woensdag weer thuis, was mijn lieve zusje jarig en vierden we dat met haar en ben ik druk met bloggen! Kijk je mee?

Inhoudsopgave

Lovely Pictures van deze week!

Tekenen voor het huis! Nu is het echt 🙂

♥ Maandag & Dinsdag ♥

2016-07-26 13.52.27

Mijn ouders waren nog op vakantie en kwamen woensdag thuis. Dafydd vertrok maandagochtend alweer vroeg richting Noord-Holland. Ifan en ik vermaakten ons lekker in het zonnige zuiden. We deden wat boodschappen in het dorp, knutselden wat af en speelden lekker buiten.

 

♥ Woensdag ♥

2016-07-27 11.07.00

Paps en mams kwamen weer terug van vakantie. Toch stiekem wel fijn om weer wat gezelschap te hebben ’s avonds.

’s Ochtends ging de bel, ik verwachte niemand dus ik vroeg me al af wie het kon zijn. Toen ik de deur open deed zag ik een man staan met een bos bloemen. Wat een lieverd is die man van mij toch, dacht ik… bleek het van de Rabobank Haarlem te zijn omdat ze onze gegevens hadden verwisseld met iemand anders :O

 

♥ Donderdag ♥

2016-07-27 21.25.14

Mijn lieve zusje was vandaag jarig! Rond een uurtje of 1 gingen we die kant op. We bleven daar tot 19:00 uur en gingen toen snel naar huis. Op de terugweg moesten we ons best doen om Ifan wakker te houden! ’s Ochtend werd ik vanaf de stoel aangekeken door poes. I’m being watched 😉

 

♥ Vrijdag ♥

2016-07-29 14.05.17

Ik vond de super leuke #30DaysBlogChallengeNL die wordt georganiseerd door Maris van HareMaristeit! En ben meteen begonnen met uitwerken. Ook heb ik een pagina in mijn Bullet Journal hiermee gevuld. ’s Middag zetten ik de intro online en zaterdag kwam het eerste artikel online. Morgen kunnen jullie een artikel over mijn favoriete quotes verwachten.

 

♥ Zaterdag ♥

2016-07-31 15.38.33

Ifan is blij om Daddy weer te zien! Ik merk dat hij hem doordeweeks toch echt wel mist!

Dafydd en ik gingen even naar winkelcentrum Woensel om wat dingen voor poes te kopen en ik wilde nog graag een koper kleurige staande spiegel. Ik had deze bij Xenos gezien, maar iedere keer als ik in de winkel inliep was hij uitverkocht… gelukkig hadden ze de spiegel nu wel 🙂

 

♥ Zondag ♥

2016-07-31 15.38.22

Je kan het op de foto niet heel goed zien, maar het regende heel hard. Raar weer was het! Zon en dan weer flinke regen!

’s Ochtend gingen we met z’n alle in de Leenderbossen wandelen en picknicken. Onze eigenwijze kleuter wilde zijn boterhammen onder geen beding op eten. Dan maar niet! Ik vind dat best lastig, maar Dafydd is hier heel consequent in. Gelukkig ook maar, want ik bezwijk onze zijn puppy ogen!

Aankomende week is gelukkig de laatste week dat Dafydd en ik een LAT-relatie hebben 😉 Vrijdag heeft hij vakantie en zijn we weer lekker samen. We hebben nog niet zoveel op de planning staan dus er is nog van alles mogelijk! Ik wil met Ifan nog wel naar het maisdoolhof op de Brandevoortse Hoeve, lijkt me super leuk!

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

1 Comment

  • Heidi

    Wat een fijne weekje heb je gehad meid

    5 augustus 2016 at 21:57 Reply
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    %d bloggers liken dit: