Lovely Pictures

Lovely Pictures | Week #3

Er zijn zoveel fijne momenten die ik vast heb gelegd. Daarom iedere week, een Lovely Pictures gevuld met mijn favoriete foto’s van de afgelopen week.

Afgelopen week stond vooral in het teken van weer even een rustiger weekje, het ritme weer terugvinden en eigenlijk niet zo heel veel! Kijk je gezellig mee naar mijn week in foto’s?

Nieuwe schoenen!

Inhoudsopgave

Woensdag

Ik ben ook maar overstag gegaan! Ik ben echt helemaal geen sneakers meisje, maar ik vond deze eigenlijk wel heel erg leuk dus ik heb de gok toch maar gewaagd 😉 Man, wat lopen ze lekker. Ik heb ze serieus al de hele week aan! Sneeuw

Donderdag

Wat een vies weer was het, zeg! Ontzettend dikke sneeuwvlokken die niet bleven liggen. Iedere keer als ik Ifan van school ga ophalen of hem weer breng, regent het! Tussendoor schijnt af en toe de zon wel, maar zodra we het huis verlaten gaat het mis.

We zitten nu in Ifan’s derde schoolweek en beginnen langzamerhand aan het ritme te wennen. Ik weet nu zo’n beetje hoe laat ik thuis weg moet, om geen 10 minuten in de kou voor school te hoeven wachten, als ik hem ophaal 😉

Ifan heeft zijn plekje in de groep helemaal gevonden en het gaat hartstikke goed met hem! Ik ben ook gewend aan het achterlaten en het weemoedige gevoel wat ik heb ik nauwelijks nog aanwezig.

Wat ook fijn is, is dat ik wat aansluiting bij een aantal moeder heb gevonden. Toch wel fijn om een praatje te kunnen maken als je staat te wachten. Ik voel me anders ook zo bekeken, het is af en toe net een ware vleeskeuring: “O, zie je dat! Zij is nieuw!”. Shake your tits, it's friday!

Vrijdag

Ik vond dit plaatje op Pinterest en ik moest er zo om lachen. Ik vind hem wel toepasselijk voor op een vrijdag. Ik vind het altijd zo’n lekker gevoel als je dan ’s avonds op de bank zit en je weet dat je morgen niks hoeft te doen.

Zaterdag & Zondag

Een redelijk rustig weekend gehad. Zaterdag ging ik met een vriendinnetje even naar de stad. Zondag had het gesneeuwd en kon Ifan niet wachten om naar buiten te gaan! Meet our snowman, Olaf! De ogen zijn van dropjes omdat we niks beters konden vinden. Er is er overigens al eentje opgegeten 😉

Gekke poes

Maandag

Weer een nieuwe week en Ifan’s derde week op school alweer! Ik ben nog steeds zo blij dat het zo goed met hem gaat ♥ Ik merk dat hij af en toe wel vermoeid is, maar dat mag natuurlijk ook. Lekker een beetje uitrusten voor de televisie en op tijd naar bed!

Over slapen gesproken, onze poes slaapt altijd op de meest gekke manieren. Waarvan je toch zou denk dat het helemaal niet zo lekker ligt. Zij vindt blijkbaar van wel!

Dinsdag

Als Dafydd thuiskomt van zijn werk speelt hij altijd even met Ifan voordat we gaan eten. Ifan is gek op memory. Zo’n fijn uitzicht ♥ We aten lekker verse groentesoep. Ifan vinden soep erg lekker en ik vind het, met dit koude weer, ook goed passen!

Hoe was jouw week?

Meer zien van mij? Volg me dan op: Facebook * Instagram * Twitter * Bloglovin’ * YouTube

LIEFS, CHARLOTTE  ♥

You may also like

2 Comments

 • Heidi

  Wat een leuke week heb je gehad.
  Hier eet mijn zoontje ook altijd graag soep.
  Als hij zit dat der groeten in de boodschappentas zit dan is hij al aan het zeggen voor die heerlijke soep.
  Wat leuk dat hij al naar schooltje ga, vinden ze allemaal heel erg leuk.

  20 januari 2016 at 16:49 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: