Lovely Pictures

Lovely Pictures | Week #20

Er zijn zoveel fijne momenten die ik vast heb gelegd. Daarom zal ik iedere week een blog gevuld met mijn favoriete foto’s van de afgelopen week online zetten.

Gisteren was een drukke dag dus vandaar dat het een dagje later online komt 🙂

Samen met Daddy lekker gek doen. Ze kunnen samen zo lekker spelen.
Mama mag soms ook gewoon niet mee doen want zij speelt/stoeit als een meisje… pfff!

Donderdagavond had ik weer een bokstraining. Na 1,5 maand niks te hebben gedaan ben ik sinds 3 weken weer lekker bezig. Deze training voelde weer een beetje vanouds. Wel betekende dit dus wondjes, au!

Vrijdagochtend ging ik weer naar de kapper. Daarna nog even lekker (alleen!) in de stad rondgelopen. Dafydd moest nog nieuwe schoenen hebben. Hij is niet zo’n fan (lees: hij vind het verschrikkelijk!) van winkelen, daarom neem ik het voor hem mee als ik iets leuks zien.
Foto’s van de kapper heb ik niet, er is ook niet echt veel veranderd. De puntjes zijn geknipt en er zitten iets meer laagjes in, dus niet echt goed te zien haha 😉

Zaterdag had ik (eindelijk!) een date met mijn lieve vriendinnetje Lesley! Ik ging naar haar in Den Helder. We hebben ’s middag lekker geluncht en daarna nog even wat gewinkeld. Daarna een rondje met de hond gelopen om vervolgens lekker op de bank te ploffen met een wijntje. ’s Avond aten we Thais en rond 20:30 uur ben ik weer op weg naar huis gegaan. We hadden een heerlijke dag samen gehad!

Zondag was het natuurlijk Moederdag en ben ik ontzettend verwend. Ifan had op het kinderdagverblijf een zelf beschilderd snoeppotje voor me gemaakt. Ook had hij samen met Dafydd mooie bloemen voor me uitgezocht. Ik kreeg ook nog eens een super leuke tas! Ik mocht uitslapen en werd wakker gemaakt met kusjes en een ontbijt op bed. Kortom een heerlijke dag!

Op maandagavond zaten we allebei achter onze laptops. Mijn zusje is aan het afstuderen en vroeg of wij wat dingen voor haar konden nakijken. En natuurlijk doen we dat dan!

Het was een vrij normale week. Aanstaande week staan er een aantal leuke dingen op het programma! Houd Lovely Charlotte dus goed in de gaten!

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: