Lovely Pictures

Lovely Pictures | Week #2

Er zijn zoveel fijne momenten die ik vast heb gelegd. Daarom iedere week, een Lovely Pictures gevuld met mijn favoriete foto’s van de afgelopen week.

Afgelopen week stond vooral in het teken van Ifan’s eerste week op school en de verkoop van ons huis! Kijk je gezellig mee naar mijn week in foto’s?

Even een kleine editor’s note vooraf, de afgelopen week is razend druk geweest. Misschien heb je dit ook wel gemerkt aan de tijden dat mijn artikelen online kwamen. Ifan ging voor het eerst naar de basisschool en ik moest best wel wennen aan de (korte) tijd die er is tussen de ophaal en breng momenten. Daarnaast gaat ons huis aankomende week in de verkoop en werden er foto’s gemaakt en moest alles ingemeten worden. Heel veel foto’s heb ik dus niet gemaakt 😮

Blauwe plek

Met m’n blauwe plek gaat het wel beter, alhoewel het er niet zo uitziet. Het doet gelukkig steeds minder zeer, maar hij is wel gezakt naar mijn enkel. Schaatsen sla ik voorlopig maar even over 😉

Ifan voor het eerst naar school - mijn moederhart huilt

Ik schreef vorige week maandag een artikel over Ifan’s eerste dag op school die niet zo fijn verliep. Ik wil jullie nog even bedanken voor de fijne en lieve reacties die ik heb gekregen hierop! Het is fijn om te weten dat het dus echt niet aan mij lag en dat ik niet zo’n overbezorgde moeder ben 😉

Ifan's eerste week op school

De tweede week gaat ontzettend goed! Ifan heeft het naar zijn zin en hij begint zijn plekje in de groep te krijgen. Je kan wel zien dat hij moe is, maar de vermoeidheid is nog niet zo erg als ik had verwacht. Misschien komt het nog wel, misschien ook wel niet?

2016-01-11 11.02.41

Toen ik Ifan op maandag ochtend naar school had gebracht ging ik lekker aan het ‘werk’ voor mijn blog! Kopje koffie erbij, planning en typen maar!

Ik dekte, voordat ik Ifan ophaalde tussen de middag, alvast even de tafel. Ik merk dat de tijd erg snel gaat en alle kleine dingetjes helpen dan. Nadat we hadden geluncht deden we nog even een spelletje.

2016-01-11 11.06.18

’s Middags werkte ik nog even verder aan een aantal artikelen en maakte ik een ongegeneerde bril selfie 😉 Ik heb een prisma afwijking. Dit wil zeggen dat mijn ogen iets te dicht bij elkaar staan (zie je niet hoor!) waardoor het focussen soms lastig kan zijn. Ik draag mijn bril eigenlijk alleen als ik voor de computer zit of als ik hoofdpijn heb. Dan hoeven mijn ogen minder hard te werken.

Toen ik Ifan weer ophaalde van school had hij een pluim gekregen van de juf. Wat was ‘ie, en mama en daddy natuurlijk ook, trots! Ook kreeg hij een vriendenboekje mee. Wat een krengen zijn het toch, ik weet nooit wat ik het beste kan invullen.

Er ontstond nog enige verwarring bij Ifan, hij wilde het boekje graag houden. Gelukkig begreep hij na mijn uitleg dat we het boekje weer terug moesten geven. Poeh, groot drama omzeilt!

Hoe was jouw week? Nog leuke dingen op de planning staan voor aankomende week/weekend?

***

Meer zien van mij? Volg me dan op: Facebook * Instagram * Twitter * Bloglovin’ * YouTube

LIEFS, CHARLOTTE  ♥

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: