Lovely Pictures

Lovely Pictures | Week #16

Een gekke week! De week voor de meivakantie, die bij ons halverwege de week al begon. Ik ging weer terug in de tijd naar toen ik nog single en kindloos was. Helemaal alleen thuis en een aantal dagen bij mijn ouders thuis. Dit keer als dochter in plaats van moeder van kleinkind 😉

♥ Maandag ♥

Nog even bij mama en daddy in bed!

’s Ochtends komt Ifan als hij wakker is altijd even naar onze slaapkamer en kruipt nog even bij ons in bed. Heerlijk om nog even te knuffelen voordat de dag begint!

Ik bracht Ifan naar school en ben thuis wat aan het rommelen gegaan 😉

Dafydd moest voetballen dus ik haalde Ifan op bij de naschoolse opvang. Ik had van tevoren al gekookt want anders werd het allemaal wel erg laat! Dafydd kwam thuis en mijn trainer stond alweer voor de deur om een uurtje met mij te boksen. Lekker druk dus 😉

’s Avonds ploften we lekker samen op de bank. Moe na een drukke dag!

 

♥ Dinsdag ♥ 

Bijna naar Mamgu en Tadcu!

Donderdag gaat Ifan samen met Dafydd naar Wales. Dafydd heeft een vrijgezellenfeest van een van zijn studie vrienden en Ifan blijft bij zijn Mamgu en Tadcu. Tijd is natuurlijk nog best een lastig begrip voor een kleuter, dus maakte ik een afkruis-kalender voor hem. Iedere ochtend mocht hij één van de vakjes kleuren. Het werkte ontzettend goed!

Dafydd was vandaag al vroeg weg want hij moest bij een klant op bezoek in Düsseldorf en dus een eind rijden. 

Ik bracht Ifan weer naar school en ging thuis wat rommelen. Zoals ik al eerder vertelde, is mijn concentratie tot een dieptepunt gedaald. Alle huizenstress kost me op het moment best veel waardoor mijn gedachte er niet helemaal bij zijn.

Parkeren is een vak apart ;-)

’s Middags keek ik naar buiten en zag dit. Zo moeilijk kan het parkeren nou toch ook weer niet zijn, zelfs ik (als vrouw) kan vooruit inparkeren 😉 (zie tweede auto van links!)

 

♥ Woensdag ♥

Once upon a time!

Serie waar ik echt verslaafd aan ben! 

Verder deden we vandaag niet zoveel. Ifan had een half dagje school. we aten een boterham en pakten alvast de koffers in voor donderdag!

 

♥ Donderdag ♥

Gek doen :-)

Op tijd opstaan, want vandaag gingen de mannen eindelijk naar Wales! De laatste spulletjes nog even inpakken en op naar Schiphol! 

Op naar Mamgu en Tadcu!

We hebben ontzettend documenten meegenomen omdat er best strenge eisen worden gesteld als één ouder met kind reist. Ik ben ook nog langer op Schiphol gebleven voor het geval er problemen zouden zijn.

Toch wel raar om zo alleen thuis te zijn. Met niemand hoefde ik rekening te houden en dat ben ik niet meer gewend 😉 Maar stiekem ook wel een keertje lekker!

 

♥ Vrijdag ♥

File!

Ik had eerst een bezichtiging van een woning op de planning staan. Hierna ben ik meteen doorgereden naar het zonnige zuiden. Helaas kwam ik meteen in de file! Ik heb er 3 uur over gedaan om bij mijn ouders te komen. Normaal doen we er zo’n 1,5 uur over, pfff!

Duurt lang, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik autorijden niet erg vind, dus file rijden vind ik ook niet zo’n probleem. En ach, je zit er toch al midden in dus je kan toch niks anders, relativeren 😉

 

♥ Zaterdag ♥

Bloesem wat ben je mooi ♥

De bloesembomen bij mijn ouders in de tuin staan in bloei, en wat is dat toch mooi!

Ik heb vandaag echt helemaal niks gedaan! Ik verveelde me zelf even! En ik vond het heerlijk!

 

♥ Zondag ♥

Zuiver!

Samen met mijn moeder ging ik naar Stijl&Co in Helmond. Even kijken bij al het moois! Ik ben echt gek op het met Zuiver. Dit tafeltje vond ik echt fantastisch, nu Dafydd nog 😉

Zuiver!

Dit lampje is toch ook de BOM!

Wat vind jij? Vind je Zuiver ook zo’n mooi merk? Hoe was jouw week?

 

Liefs, Charlotte ♥

 

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

[do_widget id=simple-social-icons-4] 

You may also like

2 Comments

 • Heidi

  Wat een fijne weekje heb je gehad meid.

  27 april 2016 at 17:31 Reply
 • Sas

  Leuke foto’s om te zien. Ach ach ja sommige mensen kunnen echt niet parkeren…

  5 mei 2016 at 09:30 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: