Lovely Pictures

Lovely Pictures | Week # 15

Alweer een week voorbij, wat gaat het snel! Ik voel me trouwens echt een oud wijf als ik dit soort zinnen zeg 😉 Afgelopen week was een druk weekje! Maandag een totaal niet productieve dag, Dafydd was twee dagen weg op zakenreis, veel afspraken met vriendinnen én mijn ouders en zusje kwamen nog op bezoek!

Inhoudsopgave

♥ Maandag ♥

Werk!

Maandag is meestal niet mijn meest productieve dag. Op de een of andere manier kan ik me dan niet zo goed concentreren en ben ik nogal snel afgeleid. Misschien komt dit ook wel omdat we over een maand geen huis meer hebben 🙁 

Anyways, ik werkte wat en rommelde in huis. Beetje zoals elke maandag.

 

♥ Dinsdag ♥

McDonalds!

Dafydd vertrok ’s ochtends al vroeg naar Schiphol voor zijn zakenreis. Gelukkig was hij de dag erna alweer terug!

Ik bracht Ifan naar school, was druk bezig met artikelen schrijven en heb lekker opgeruimd in huis. Vandaag wel productief in tegenstelling tot maandag 😉

Omdat Dafydd niet thuis was ben ik met Ifan bij McDonald’s gaan eten. Want tja, als de kat van huis is…

Ik vind het niet zo erg als Dafydd er niet is, maar ik ben niet zo goed in alleen slapen. Meestal drink ik dan een wijntje (oké, oké, of 2 of 3 😉 ) en slaap als een os! Wel lekker om een hele avond alleen te zijn en precies te doen waar je zin in hebt!

 

♥ Woensdag ♥

Popcorn time

Ifan had een half dagje school. We deden ’s middags wat boodschappen en daarna kwam er een vriendin kletsen. Dit werd uiteindelijk eten en ze ging pas om 20:30 uur weg 😉

Dafydd zou rond 22:00 uur thuis zijn, maar door allerlei vertraging werd dit 00:00 🙁 Ik wilde echt wakker blijven tot hij er was en installeerde mezelf met popcorn en Gossip Girl op de bank. Maar om 23:00 uur hield ik het niet meer en ben ik toch naar bed gegaan. Ik weet het, niet zo gezellig… maar ik was zo moe! Had misschien ook wel iets met die wijntje van de dag ervoor en die middag te maken 😉

 

♥ Donderdag ♥ 

Boodschappen en ijsjes eten!

’s Ochtend kwam een vriendin en baby op de koffie. We hebben heerlijk gekletst, zo gezellig! Daarna ging ik meteen door naar een training boksen. Ik kan er ontzettend tegenop zien, maar als ik er eenmaal ben vind ik het heerlijk. Lekker even alle stress van me af slaan!

Thuis snel douchen en door om Ifan op te halen van school. Ik ben lekker gaan fietsen, om de sportiviteit door te zetten 😉 Toen we bijna thuis waren vroeg Ifan of we niet nog even konden fietsen. Mama, laten we een ijsje eten bij de HEMA? Vooruit dan!

Ik moest toch nog een paar dingetjes kopen dus het kwam eigenlijk wel goed uit. En het weer was echt heerlijk!

 

♥ Vrijdag ♥ 

Ifan en Kjeld

Ik bracht Ifan naar school en ging snel door naar de supermarkt. Een vriendin en haar zoon zouden komen lunchen. Ik moest ook nog even de pakketjes voor winactie van Lovely Charlotte 1 jaar op de post doen en een broek ophalen bij de kleermaker waar de rits van stuk was gegaan.

Babykleding van Ifan weer terug uit de opslag

Een jaar geleden won ik via de blog van Kelly Caresse één jaar lang gratis opslag bij Spaceboxx. Het jaar is inmiddels verstreken en aangezien we binnenkort gaan verhuizen heb ik de spullen terug laten brengen. Ik was heel even vergeten dat dit toch best een hoop was 😉

 

♥ Zaterdag ♥

Ranonkels!

Dafydd deed boodschappen terwijl ik, samen met Ifan, thuis aan het schoonmaken en opruimen was. Ik zag dat de ranonkels bij de Albert Heijn in de aanbieding was dus ik vroeg Dafydd deze voor me mee te nemen. Kijk nou hoe prachtig ze zijn! Meteen foto’s maken natuurlijk!

Zelfgemaakte Stockfoto

Zelfgemaakte Stockfoto

Ik ben bezig om een aantal stockfoto’s voor mezelf te maken. Deze prachtige bloemen gaven natuurlijk de uitgelezen kan om mijn voorraad weer wat aan te vullen 🙂 Wat vind je van het resultaat?

 

♥ Zondag ♥

Zussen!

Mijn lieve paps, mams en zusje kwamen een dagje naar ons, gezellig! Nadat we hadden geluncht hebben we lekker even buiten gewandeld. Ifan kon lekker even rennen en kon opa en oma zijn school laten zien.

Daarna was het natuurlijk wel tijd voor koffie met gebak 😉 

Na het avondeten gingen ze weer naar huis en hebben Dafydd en ik nog genoten van een avondje bankhangen voordat er weer een nieuwe maandag begint!

 

Hoe was jouw week? Ben jij ook zo gek op bloemen?


Liefs, Charlotte ♥Liefs, Charlotte ♥

[do_widget id=simple-social-icons-4]

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

 

 

You may also like

8 Comments

 • Bianca Schrijft

  Ik ben zeker gek op bloemen, alleen zij niet zo gek op mij. Ik vergeet ze vrij snel, dus dan verwelken ze weer. *shame* Vertragingen zijn altijd zo irritant of het nu jezelf overkomt of dat je iemand gaat halen. 🙁 Succes met het klaarmaken voor de verhuizing.
  Bianca Schrijft onlangs geplaatst…Gaming: #1 The DivisionMy Profile

  19 april 2016 at 07:24 Reply
 • sammie

  Oeh wat een goed idee om voor jezelf wat stock foto’s te maken! Moet ik ook eens doen, een voorraadje is toch wel erg handig.

  19 april 2016 at 10:22 Reply
  • Charlotte | Lovely Charlotte

   Leek me zo handig, gewoon even een foto uit je eigen archief plukken als je niks passend hebt! Ik heb nog maar een stuk of 5 foto’s, dus er moet nog wel aan gewerkt worden 🙂

   19 april 2016 at 11:03 Reply
 • Vlijtig Liesje

  Ja, ik houd zeker van bloemen. Vooral op van die veldboeketten.
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Haal de natuur naar binnenMy Profile

  19 april 2016 at 14:33 Reply
 • Heidi

  Wat leuke week heb je gehad meid.
  Mooie foto’s

  19 april 2016 at 20:33 Reply
 • Sas

  Wat een super leuke foto’s om te zien! En bloemen zijn altijd goed 😉

  22 april 2016 at 15:12 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: