Lovely Pictures

Lovely Pictures | Week #14

Een normale en rustige week. Ifan ging lekker naar school, ik heb thuis wat dingen kunnen doen, mijn concentratievermogen daalde tot een minimum en hebben we in het weekend lekker buiten gespeeld omdat het zo’n lekker weer was!

Inhoudsopgave

♥ Maandag & Dinsdag ♥

 Bril selfie o-o

Back to normal, back to work! Ifan naar school en ik lekker bezig in huis en aan de blog 😉

Maandagavond heb ik nog wel lekker getraind met mijn lieve personal trainer. Lekker in het zonnetje, heerlijk! Laat de zomer maar weer beginnen 🙂

 

♥ Woensdag ♥

Nieuwe laptoptas van bombata.nl

Mijn nieuwe laptoptas van Bomabata.nl kwam binnen! Ik was meteen verliefd op de prachtige cobalt blauwe kleur 🙂 Wat vind jij ervan?

Mijn concentratie was ver te zoeken. We gingen die middag namelijk naar een huis kijken wat ons erg mooi lekker. Het huis bleek er, in het echt, net zo goed uit te zien. We hebben een bod gedaan, nu wachten tot de volgende dag!

 

♥ Donderdag ♥

Helemaal vergeten foto’s te maken vandaag. Het was ook nogal een domper dag. Helaas is het bod dat we hadden gedaan niet geaccepteerd 🙁 We hebben ’s middags nog een bezichtiging gehad, maar dit viel ook nogal tegen. Het huis was een stuk kleiner dan dat we hadden ingeschat op de foto’s. Tevens moest er nog een hoop gebeuren, teveel voor ons.

 

♥ Vrijdag ♥

Vol goede moed begonnen we weer aan een nieuwe dag. Even balen mag, maar de volgende dag beginnen we gewoon weer opnieuw! De zon scheen, dus het moest wel goed komen!

Ifan heeft op vrijdag altijd een halve dag school. Ik haalde hem om 12:00 uur op en we aten thuis een boterham. En toen ging het mis…

Mijn lieve maar zo vermoeide kleuter wilde iets wat niet mocht. Je kan het haast wel raden, dit had een flinke driftbui tot gevolg. In dit soort situaties word ik niet boos, maar blijf ik rustig en probeer het een beetje te negeren. Natuurlijk troost ik hem wel, of tenminste doe ik hier een poging tot, want meestal wil hij dit niet.

Maar na een haf uur huilen en naar dingen vragen waarvan hij weet dat het niet mag, werd hij zo boos dat hij met zijn schoenen en laarzen ging smijten. Er zijn natuurlijk grenzen, dus nu werd ik wel boos en moest hij even afkoelen op zijn slaapkamer.

Toen ik na 5 minuten ging kijken lag hij te slapen ♥ Ik heb hem maar lekker laten liggen. Wel werd hij huilend wakker, maar dit was na wat filter-foto’s op snapchat (lovely.charlot) zo verdwenen. Daarna hebben we nog even lekker buiten gespeeld op het dakterras.

’s Avonds aten we aardappels, spinazie en kibbeling. Vlakbij ons zit een heerlijke vishandel waar we zo nu en dan verse kibbeling halen. Lekker!

 

♥ Zaterdag ♥

Mijn lievelingsdag, het begin van het weekend! Ik heb vandaag gevlogd dus wat we gedaan hebben kan je vanmiddag zien op mijn YouTube kanaal! Niet vergeten om te abonneren, hé 😛

 

♥ Zondag ♥

Mijn niet uitslaapdag 😉 Ifan was rond 7:00 uur wakker en we gingen om 7:30 uur naar beneden. We hebben lekker wat getekend en gekleurd. Het resultaat moest natuurlijk pronken op de koelkast!

’s Middags is Dafydd met Ifan op de fiets wat dingen gaan doen. Ik voelde me niet helemaal fit, dus heb een beetje gehangen en stiekem een dutje gedaan! Dat doe ik eigenlijk nooit, zonde van de tijd vind ik 😉 Maar op zondag moet het kunnen!

Laatste dag van het weekend, dus op tijd gegeten en Ifan weer op tijd naar bed!

Poes ligt altijd in de meest rare posities te slapen 😉

 

Hoe was jouw week, ook zo genoten van het lekker zonnige weekend?

Liefs, Charlotte ♥

[do_widget id=simple-social-icons-4]

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

 

You may also like

1 Comment

  • Heidi

    Wat leuk is dat

    13 april 2016 at 19:19 Reply
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    %d bloggers liken dit: